doli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 tuvalette müzik dinleme gibi bi huyum var. tam mıçış oturma pozisyonuna geçerkene kulaklık kulağımdan çıktı 1 teki klozetteki suyun içine girdi çıktı. bozulmadı allahdan dünyanın parasını vermiştim zamanında. kulak içi kulaklık, o plastik şeysini sabunladım eski lens kutusunun içinde lens solüsyonunda beklettim. kulaklığın kendisini de kolonyalı mendille sildim. kullansam bişi olur mu yahu. direk kulakiçi kulaklık olduğundan tırsıyorum mikrop kapar, bi de onla uğraş falan. pek de kullanasım da yok iğrenç geliyor ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 su boklu çişliyse kullanma. diğer turluysede kullanma bosver. at gitsin. yada dezenfektan falan bul onla temizle bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 o su bildiğin musluk suyu aslında yani daha önce orda bok vardı diye o suyun pis olması gibi bi durum yok bişi olmaz kullan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 zaten boktan şarkılar dinliyosundur. sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 haha yok boklu çişli falan olsa tereddüt etmeden atarım zaten. lens solüsyonu işe yaramıştır ya heralde. dezenfekten görmüştüm okulda yemek yenilen bi yerde araklıyayım. 6ay önce falan 150ytl verip almıştım. ucuz birşey olsa direk atardım da şimdi elim gitmiyor hem de gayet memnundum. düşünen varsa alabilir, çok sağlam kulaklık. hatta satabilirim 2. el gayet temiz, 0 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bu kulaklıklar metan garantili değil mi metana yolla bakım yapsınlar temizlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 veya ucundaki o plastik şeyden alabilirim. mekanik kısmı da battı ucundan da birşey olmaz heralde o kadarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 beynine bok çiş girmiş olacak onu düşün ihtiyaç sahiplerine bağışla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar