Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 lan iğrenç çıplak sesle bu hande yener allah belanı dedim televizyonu kapattım bu ne iğrençlik lan detoneliğe bak. popstardakiler daha güzel söylüyo.
mati Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hande yeneri begenmiyodun nihat dogan geldi al bakalım:)
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Off seyircilere söyletiyo herkese şarkıyı söyletiyo. Kendi sesi sanki çok iyi Allahım. Bu kadın bu yalanın batsın yalancısın zamanında küçüktüm yani ilk çıktığında..Gittim imza günü vardı yaş 11-12 falan oluyo heralde tam hatırlamıyorum.Gittim öptü ve yerim seni ne tatlı şeysin dedi o an soğudum çünkü travesti gibi bi ses tonu var.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 neyı nıye begenmıyosun abı açıp baksaydın ya kanal d ye beyazdaydı. igrençtende beter.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bana göre ona göre buna göre..Sana göre değilse by by topicten bilaeeee burası nefret edenlerin yeri
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 troll season has been opened.
canola Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 garbıc başlık açıp "ay tröllüycükler" demiyomusunuz. hayat enerjim çekiliyo
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bi de troll ün nolduğunu öğrenemediniz yıllardır forum olarak.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hiç kimse "efendim?" dememiş. belirteyim dedim.
Öne çıkan mesajlar