Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Live communications platform stopped working hatası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya sabahtan beri hasta etti msn. Eski sürümünü kullanıyordum msn'in, 8'di sanırım. Bugün msninizi update etmezseniz giremezsiniz mesajıyla karşılaştım. En son sürüme çıkınca da bu sorun baş gösterdi.

Login oluyorum en fazla 30 saniye sonra msn çöküyor. Ne yaptıysam fayda etmedi. Sildim msni baştan kurdum. İnternette de aradım bayağı, kimisi virusten kimisi vista temasından oluyor demiş. Bunları da kontrol ettim ama işe yaramadı.

Ne yapmam lazım, var mı bir çaresi ? Vista kullanıyorum bu arada
Mesaj tarihi:
aynen bugun bana da dedi update etmezsen giremezsin diye vista home prof mu ne var ama oyle bi sorunum olmadı
eger bilmemne işlemi durdurdu filan diyosa onu görünmiyicek bi yere çek elleme msn çalısıyo diger pc'de o sorun var bu şekilde hallediyorum ben
Mesaj tarihi:
Hata kodunu arattınmı? Ayrıca geçen haftamı ne buna benzer bi sorunun çözümü anlatılmıştı sanki. Bilmem nerden bi klasörü sil falan diye, muhtemelen history falandı.
Mesaj tarihi:
Bana da olmuştu internette combofix'le hallediliyor diye okudum ; ama baya alternatif aradım genede sonuç vermeyince combofix'i kullandım. Geçti sorunum.Ha ama senin durumun daha farklı olabilir ayrıca sorumluluk kabul etmem :)
  • Yeni Oluştur...