Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ya sabahtan beri hasta etti msn. Eski sürümünü kullanıyordum msn'in, 8'di sanırım. Bugün msninizi update etmezseniz giremezsiniz mesajıyla karşılaştım. En son sürüme çıkınca da bu sorun baş gösterdi. Login oluyorum en fazla 30 saniye sonra msn çöküyor. Ne yaptıysam fayda etmedi. Sildim msni baştan kurdum. İnternette de aradım bayağı, kimisi virusten kimisi vista temasından oluyor demiş. Bunları da kontrol ettim ama işe yaramadı. Ne yapmam lazım, var mı bir çaresi ? Vista kullanıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aynen bugun bana da dedi update etmezsen giremezsin diye vista home prof mu ne var ama oyle bi sorunum olmadı eger bilmemne işlemi durdurdu filan diyosa onu görünmiyicek bi yere çek elleme msn çalısıyo diger pc'de o sorun var bu şekilde hallediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 zamanında yükleyecektin son sürümü. msn in son kapağı bu kullanıcılara. madem yüklemiyonuz alın uğraşın diyolar adamlar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Hata kodunu arattınmı? Ayrıca geçen haftamı ne buna benzer bi sorunun çözümü anlatılmıştı sanki. Bilmem nerden bi klasörü sil falan diye, muhtemelen history falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Hata kodu vermiyor sadece platform stopped working :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Abi yok mu çaresi bunun kafayı yiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bana da olmuştu internette combofix'le hallediliyor diye okudum ; ama baya alternatif aradım genede sonuç vermeyince combofix'i kullandım. Geçti sorunum.Ha ama senin durumun daha farklı olabilir ayrıca sorumluluk kabul etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bende işe yaradı... 8.5 le denedim bu arada... http://forum.msgshit.com/?showtopic=7534 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar