vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Olaydi guildim gireydim surekli zindanlara off off:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 vimpir is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 vimpir reloaded ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yalniz oynanmiyor abicim ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 keske benimde olaydi, casual casual takilaydim arada iki muhabbet bi boss , 2 arena 1 duel ,2 kasik kurufasulye birkasik pilav.. heey eey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 pvp yapacak adam bulsam acc u acacamda tanıdık kımse kalmadı yada nerelere savruldular bu son degısıklıklerle bulmam mumkun değil. guild bosa baş agrısı walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 raidde gozum yok :) dungeon ve group battle yeter bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 vazgectim lan acacam aksama accu . karazhanda mage lazım olan varsa beri gelsin arena yada raid farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 FORDCU :) 8-) Bu yasta Warsong achv bitirmeme az kaldi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bari guzel bir pvp server tavsiye edin grup bulmakta zorluk cekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yok mu hiç janissaries, THE ANADOLU gibi guild fordcu'yu alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 burning legion'a geçmiş, orada da guild bulamassa yok artık derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 factiondan kaybettin ally olsan belki alırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Saglik olsun:) Guild nasil aranir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 /2 TURK YOK MU BEYLER BURDA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 selam vimpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Slm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 vimpir said: Olaydi guildim gireydim surekli zindanlara off off:D Vimpir'in guilde girişinin 15. gün sonrası sabahlanan bir raid ardından; GM- Burda Orgrimmar'da dureydim böyle, gollarimi açeydim iki yana, tutaydim onu, girme diyeydim, girme Vimpiiiir! girme diyeydiiiim, girmez idi o vakit, galırdı. Ağzım dilim lal olaydı gir diyen dilim gopeydi, BENİM YÜZÜMDEEEENNNNN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Makarada yapin tamamda guild bulun bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 "Tatar Ramazan" said: vimpir said: Olaydi guildim gireydim surekli zindanlara off off:D Vimpir'in guilde girişinin 15. gün sonrası sabahlanan bir raid ardından; GM- Burda Orgrimmar'da dureydim böyle, gollarimi açeydim iki yana, tutaydim onu, girme diyeydim, girme Vimpiiiir! girme diyeydiiiim, girmez idi o vakit, galırdı. Ağzım dilim lal olaydı gir diyen dilim gopeydi, BENİM YÜZÜMDEEEENNNNN!!!! lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 "ah o gemide ben de olsaydım" diye gay bi şarkı vardı. o geldi aklıma nedense. ah benim de gültüm olsaydı, raidlere bir el atsaydı. vız gelirdi herşey inan bana, yeter ki depeseme baksaydı.. sıçtım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 http://forums.wow-europe.com/board.html;jsessionid=F377F8B62A7DA3CCD963AF28F8AA5495.app06_03?forumId=11096&sid=1 http://forums.wow-europe.com/board.html;jsessionid=F377F8B62A7DA3CCD963AF28F8AA5495.app06_03?forumId=9575909&sid=1 http://forum.paticik.com/read.php?43,3667602 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Seviyorum sizi vurun bana vurunnnnnnnnnnnnnn :D karnimada vur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar