Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sağ tuşa tıklayınca ya da mesela yukardsan dosya düzen vs ye basnca menü çok yavaş açılıyor böyle sanki 1 ramli bi bilgisayara bi oyun kurarken tıklıyomuşum gibi 512 ddr var ve aşırı bi kullanım yok nedendir acep?[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 saçma gelebilir ama disk birleştir dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yok mu yardım eden :([signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ekran kartından dolayı oluyor tahminimce. ekran kartının son driverini yüklemeyi dene. eger gene olmuyorsa bi şeyle çakışıyor olabilr muhtemel ekran kartı.[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya ne ekran kartı oha bea registry şişince oluyo o mal windows işte bende de explorerda sağ tık menüsünde "new" sekmesine gelince acaip yawaş oluyo çözümü bilen varsa yardım eet :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 benim dediğim ekran kartlarını yüklenmediğinde falan sağ tuşa basamıyosun butun kasma sadece orda ve pencere suruklemede.. burdan ben onu anladım.[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Eğer Antivirus varsa ve bir dosyaya sağ tıklıyorsan yavaşlayabilir. Yeni antivirusler properties ekranıda virus taraması sonuçlarını da gösteriyorlar[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar