Eoteyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 cumartesi günü yani yarın bi bankanın sınavına giricem sınav yeri dokuz eylül i.i.b.f. öncelikle mavişehir deyim kafamdaki güzargah bostanlı vapur iskelesine gidip ordan sanırsam 514 e binmek. sorum şu bostanlı iskeleden bindiğim otobüs ile kaç dakikada orda olurum ve daha önce hiç gitmediğim için nerde inicem ? ek olarak daha alternatif güzargahı olan birisi varsa önerilere açığım. şimdiden teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 514 1.30 saat alıyor en az, ona göre çık evden. ya şoföre hukuk fakültesinin orada indir beni amca de, ya da hasanağa bahçesinin orada in. gideceğin yer dokuz çeşmeler. kime sorsan gösterir. alternatifin yok arabayla gitmiyorsan. geçmiş olsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 @yav; saol dostum teşekkür ederim son anda beklenmedik bi kaç aksilik nedeni ile arabayla gidemiyorum o nedenle otobüsle gitmem laızm katlanıcaz artık 1,5 saate. :) çok teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Nese gene iyidir 514. Yol uzun sürer ama full göze hitap bir yolculuk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 cümle hatalı. sevgili izmirdeki patiler mi yoksa izmirdeki sevgili patiler mi ? hangisi? sevgili olan izmir mi yoksa patiler mi? hangisi hangisi hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 514ten başka bi alternatifin yok otobüs saatlerine bak bostanlı iskeleye ona göre git.Hatırladığım kadarıyla hukuktan önce yalnız iibf onun önünde durak var zaten.Ya şöföre sorarsın ya da sağdaki camdan dışarı baktığında görürsün :D max 45 dk sürer bindikten sonra.. Hee bi de başarılar..Ben de bankacılık ve finans okuyan biriyim..Ayrıca selam belki bankanın sınavında başarılı olursun 5 sene sonraya yükselirsin beni işe alırsın asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 deü'de hukuk ve iibf aynı alan içinde diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Benm aklımda gelmeden önce diye kalmış yakın ama..Bilmiyorum aslında emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hukuk ve iibf'nin kampüsü aynı arkadaşlar. hukuk domine ettiğinden arkadaşlar arasında hukuk oranın adı. mesela; -haydi hukuğun oraya gidelim karşısokak'ta sıcak çikolata içelim. şeklinde günlük hayat kullanımı. burada hukuk o kampüsü ve civarını ifade ediyor. durağın karşısındaki kapıdan gir kime sorsan iibf diye gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 İ İ bf demek çok zor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 utopia said: hukuk ve iibf'nin kampüsü aynı arkadaşlar. hukuk domine ettiğinden arkadaşlar arasında hukuk oranın adı. mesela; -haydi hukuğun oraya gidelim karşısokak'ta sıcak çikolata içelim. şeklinde günlük hayat kullanımı. burada hukuk o kampüsü ve civarını ifade ediyor. durağın karşısındaki kapıdan gir kime sorsan iibf diye gösterir. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 geçen gün nereye gidiyosun dediler iibf diyemedm i dedim biraz sustuum b f dedim geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 o yüzden konuşma dilinde İBEFE diye söylenir zaten. doğru demişsin, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Doğru olanı söylemişim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 evet editlerken yazmışın o mesajı da aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Evet öyle olmuş +1 post +1 posttur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bi önceki sayfada kalmış alıntılasaydım keşke şimdi millet bizi post kasıyor sancak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar