asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Cameron Diaz da oynuyordu. Bekarlığa veda partisinde otel odasına gelen hayat kadınının ölmesi, üzerine sese gelen otel görevlisinin de ölmesi ile başlıyordu. Sonra bu kankiler birbirlerine kıllanıp sakatlamaya falan başlıyorlardı. Adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Very Bad Things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben bu soruyu yukardaki sabitlenmis konuya yazmistim ama 3 gundur cevap gelmedi, bilmediginizi degil gormediginizi umarak tekrar buradan soruyorum. delircem 1 haftadir bulamadim. bir ara bir trailer izlemistim, bir adada mental bir hastane veya bir hapishane vardi, bir abimiz oraya gidiyor ve garip gaspet doga ustu olaylar oluyordu, hatta bir kadin vardi beyazlar icinde eleman onu inceliyor veya goruyordu. bir sahnesinde ucurumun kenarinda bir delikten bir el cikiyor ve bizim abiyi kurtariyormuydu yolmu gosteriyordu neydi. ucurum ve kabaran bir deniz sahnesi idi bu. daha cok bir thriller gerilim filmi gibiydi yanilmiyorsam basrolunde genc basarili aktorlerden birisi vardi (johnny depp benzeri).. anlatmak istedigim traileri anlayip (once bunu basaracak) ardindan hangi filme ait oldugunu soyleyecek bir yigit ariyorum :( not : hatta patide gormustum yanilmiyorsam konusunu ve traileri ama bir turlu bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ahahahaha buldum google saolsun. nasi balliyim.. shutter island - di caprio ohh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar