CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 istanbul olursa sevinirim[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 istiyorsan benim pc'yi satayim icinde 2x256 rd ram var. :-P http://forum.paticik.com/view.php?id=79863 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ne kadar ikisi ve ne kadar kullanıldı bi de istanbul mu[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben bu bilgisayarın fiyatını merak ettim ne kadara satıyorsun!! ve tam özellikleri nedir[signature][hline]Satto SAS Trandoshan Eclipse Member of [RIP] Mayor Of HI'LAL Tkm, Novice Scout, Novice Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar