Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Son bir haftadır televizyonlarda dönen Renult'un yeni modeli Fluence'un reklamında dönen parçayı bilen pati var mı?Çok araştırdım,henüz benden başkası herlade merak edip,araştırmamış nette.
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Böyle bir sitede videoyu buldum ama videonun linki olmadığı için videoyu indirip müziği alamıyorum,yardım pls? video
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bunu soracaktım ben de. nette biraz araştırdım bulamadım.
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 1 saatlik kendi çabam ve bana hızır gibi yetişen firefox ve eklentilerine,mp3 kesme programına teşekkürü bir borç bilerekten reklamdaki kullanılan müziği indirip,melodi olmaya müsait hale getirmiş bulunmaktayım, indir
frkbtn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 linki kaçırmışım ben. Linki tekrar yenileyip yollayabilir misin tekrar :s
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 o reklam degil bu baslıktaki, farklı. su reklam. http://www.youtube.com/watch?v=RtxtakU0tVY
Öne çıkan mesajlar