ostrich Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 1 ay önce yumurtadan çıkmıştı annesi bugüne kadar hep besliyordu. fakat bugün annesi biraz hırpalamaya başladı yuvalıktan çıkarmaya çalışıyordu, çıkardıda. Kafesin içine çıkardığın da annesi yavruya öldüresiye saldırdı ayırmak zorunda kaldım anneyi hemen.Şu an yavrunun baş arka kısım dışındaki tüyleri tamamen çıktı tırmanabiliyor da fakat yem yemesini bilmiyor. Annesini izleyerek öğrendiğini duymuştum ama annesi böyle yapınca ayırmak zorunda kaldım. Şu an yavru kuşu erkek kuşun bulunduğu kafese koydum ondan öğrenebiir umudu ile. Benim erkek kuş uysal o yüzden yavruya hiç birşey yapmıyor. hatta ilk 2 hafta o da beslemişti yavruyu. Peki yem yemeyi öğrenemezse ne yapmam gerekir? 1 aylık kuşun elimden yem yiyeceğinide sanmıyorum. Bu konularla ilgili olan bir kişiden acil bilgi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Başarısız troll leri kenara bırakırsak, elinin içine yem koy, bekle, elma falan da olabilir. İllaki gelecek. Yemliği önünde tutmayı da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Suluğu kafesi aşağısına taktım. ayrı bir yemliğe yavrular için olan sarı yemi koydum yanında. Şuanki gözlemlerim de su içtiğini gördüm fakat hala yediğini göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 suya yem atman lazım sanırım.Bi yerden duymuştum ama emin değilim boğulup ölürse bana gelme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar