Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hastası olunabilecek acid jazz grubu var mı bildiğiniz ? benden bir tane gelecek; -incognito. acid jazz'da hayat varmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 jamiroquai James Taylor Quartet - full moon benim yıllardır telefon melodimdir Brand New Heavies spearhead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 söyleyeceğim 3 grubu da sölenmiş sdf. hmm spearhead'i de ben duymamıştım dur bakiim. ha bi de re:jazz diye bişey var. o da iidir. ayrıca funka kaçsa da Alice Russell ve Quantic de dinlenir. Ha bi de Quantic ile Alice teyzenin beraber olduğu Quantic Soul Orchestra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ha bi de re:jazz diye bişey var. re:jazz mı müziğin tarzı ? yoksa ha bak reddiye, bir de jazz müzik diye bir müzik var mı demek istedin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yok grup -ya da ne pohsa- gibi bişey o. acid caz denebilir ucundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bana atar mısın yaw msnden fln bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 xploding plastix, red snapper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Koop ve Amon Tobin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 öneri isteyip daha sonra da cevap vermeyen arkadaşlarla tanışmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sağolun ama dinlemeye vaktim kalmadı hiçbir şey sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar