Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hastası olunabilecek acid jazz grubu var mı bildiğiniz ? benden bir tane gelecek; -incognito. acid jazz'da hayat varmış arkadaş.
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 jamiroquai James Taylor Quartet - full moon benim yıllardır telefon melodimdir Brand New Heavies spearhead
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 söyleyeceğim 3 grubu da sölenmiş sdf. hmm spearhead'i de ben duymamıştım dur bakiim. ha bi de re:jazz diye bişey var. o da iidir. ayrıca funka kaçsa da Alice Russell ve Quantic de dinlenir. Ha bi de Quantic ile Alice teyzenin beraber olduğu Quantic Soul Orchestra var.
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ha bi de re:jazz diye bişey var. re:jazz mı müziğin tarzı ? yoksa ha bak reddiye, bir de jazz müzik diye bir müzik var mı demek istedin :P
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yok grup -ya da ne pohsa- gibi bişey o. acid caz denebilir ucundan.
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bana atar mısın yaw msnden fln bulamadım
Anorexic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 öneri isteyip daha sonra da cevap vermeyen arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sağolun ama dinlemeye vaktim kalmadı hiçbir şey sdf.
Öne çıkan mesajlar