Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Theridone said: icine yarim limon SIKILMIS sade soda gider yaninda.. tolga bu senin icin. hangi erol? Profit erol HAHAHAHA AHAHAHHAHAHA bi anda güldüm lan asdsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 eminönü'nde doğubank ve yeni caminin kesiştiği sokakta bir 140 yıllık dükkanları var, orjinal yerleri ora diye biliyorum fakat şubeleri vardır . Bilemiyorum tam olarak yerlerini, ben düzenli olarak eminönü hacıbekirden akide şekeri alıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 akide şekeri ne lan? fettullah gülenin imam hatipli cocugu bile yemiyo akide şekerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bakayım. asıl karaköyde güllüoğlunun çikolatalı baklavası süper bak aklıma geldi. bi de dondurması.mükemmel.deneyin gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sus zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bella said: bakayım. asıl karaköyde güllüoğlunun çikolatalı baklavası süper bak aklıma geldi. bi de dondurması.mükemmel.deneyin gidin. baklava için seç turizm diye bir firma var. onların sanırım beşiktaşta barbaros bulvarında bir şubeleri var yanında da baklavaları var.beşiktaş sahil'e yakın olan bir yerlerde. İstanbul'un en iyi baklavası orda, Karaköy Güllüoğlu'da güzeldir ama oradan geçersen orayı da dene :) küçük bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Akide inanç demekmiş. İnanç şekeri anlamına geliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sana zevksiz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bana zevksiz diyenin babası ölsün, annesi sakat kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Tersi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kesin ekmek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bölsek? bölerek yemeyi daha severim ben ekmeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 çünkü yemeklere banması daha kolay oluyo dirhem dirhem böle elinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yanında içecek olamdan tek başına iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ice-tea verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Her gece 00.00 gibi açıcam abi bir yemek topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 aç abi yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sana da bi redbull hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 KARIŞTIRIRSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 balon said: eminönü'nde doğubank ve yeni caminin kesiştiği sokakta bir 140 yıllık dükkanları var, orjinal yerleri ora diye biliyorum fakat şubeleri vardır . Bilemiyorum tam olarak yerlerini, ben düzenli olarak eminönü hacıbekirden akide şekeri alıyorum .akide şekeri bulmacaların dışında gerçek hayatta da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Her gece beddua alırsın benden böyle topikler açarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fastreloader said: balon said: eminönü'nde doğubank ve yeni caminin kesiştiği sokakta bir 140 yıllık dükkanları var, orjinal yerleri ora diye biliyorum fakat şubeleri vardır . Bilemiyorum tam olarak yerlerini, ben düzenli olarak eminönü hacıbekirden akide şekeri alıyorum .akide şekeri bulmacaların dışında gerçek hayatta da var mı? ne dediğine anlam vermek çok zordu,veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 beyoğlu-lebonda da yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar