Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 *!halfmumi'yi işaret eder* asın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ama...ama... ben sıcak istiyordum sadece! Benim organellerim ve diğer tesisat parçalarım 30 derece sıcakta buz tutuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 şöyle az daha ayarlı ısınsa... 45 derece olsa... püf...gel keyfim gel... Yok arkadaş..ben sobayı açayım en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yerçekimini icat etmese güneşe kadar gider erirdik[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Halfmumi cehennem yeteri kadar sıcaksa oraya buyuralım seni :P Yoksa istersen biz klimayı açalım da şöle püfür püfür essin... Ama ama klima yok ki bizim evde :( Bütün pencereleri açiym bari.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 06 Temmuz 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 İzmir son günlerde 45 dereceyi wurdu walla geceleri esio havada sıcak esio :D dakkada bi buzlu su içiom banamısın demio hakkatten[signature][hline]Only god can judge me ! Beni sadece tanrı cezalandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bende türkiyenin diğer ucundan sesleniyorum sakın Van'a gelmeyin zaten ne işiniz olcek buradada havalar berbat daha biraz once fırtınadan kapı pencere uçuyordu :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 valla dırası 5den once cıkılmıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ne diyonuz beyler bizim evde klime bozuk hatta o yüzden burda topic açtım Klima Tavsiyeleri diye cevap yok yeni klima alcaz... http://forum.paticik.com//view.php?id=80081[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 lan olm antalyaya gelseniz yaşayamazsınız siz demekki afrikadan daha sıcak laa burası çölden bile daha sıcak 100 200 derece olm burası :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 07 Temmuz 2004 00:43 tarihinde demiş ki: lan olm antalyaya gelseniz yaşayamazsınız siz demekki afrikadan daha sıcak laa burası çölden bile daha sıcak 100 200 derece olm burası :D izmirde öyle abi yapış yapış...her tarafıma 8x4 sürüyorum yine terliyorum leş gibi kokuyor öghh...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 07 Temmuz 2004 00:43 tarihinde demiş ki: lan olm antalyaya gelseniz yaşayamazsınız siz demekki afrikadan daha sıcak laa burası çölden bile daha sıcak 100 200 derece olm burası :D :D[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Emaleth, 06 Temmuz 2004 14:14 tarihinde demiş ki: klimayı icat eden saygıdeğer kişinin anısına paticik'te 1 dakikalık saygı duruşu öneriyorum! acııı.. argghh.klimaa..almalı...hayııırr..parke değil...klimaaa.. HAAYIIIRRR..[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 la olm 8X4 ne ya jeep tipi gibi allam ya erkek adam ter kokar! :D 2 ay boyunca duş almaz bi ara ben (sanırım 6 ya gidiyordum) yaz tatilinde antalyaya geldim yaz tatili boyunca 1 kere bile duş almadım trabzona gitmeden 1 gün önce aldıydım ondada görcektiniz ne bicim kir çıkıyordu kapkara :D böle eşşek gibi çamaşır makinesının attığı kirden daha kara yani... siz düşünün :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 07 Temmuz 2004 00:47 tarihinde demiş ki: la olm 8X4 ne ya jeep tipi gibi allam ya erkek adam ter kokar! :D 2 ay boyunca duş almaz bi ara ben (sanırım 6 ya gidiyordum) yaz tatilinde antalyaya geldim yaz tatili boyunca 1 kere bile duş almadım trabzona gitmeden 1 gün önce aldıydım ondada görcektiniz ne bicim kir çıkıyordu kapkara :D böle eşşek gibi çamaşır makinesının attığı kirden daha kara yani... siz düşünün :D kzın yanında leş gibi kokuyom ulenn etrafına bakınıyo çöpmü var buralarda diye tabi dışarı çıkmıyoz evde bakamıyo etrafına euheuheh :)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ozaman kız gelsin birazda sen bakın etrafına çöpmü var die? ne demişler aşkta herşey karşılıklı[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 07 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki: ozaman kız gelsin birazda sen bakın etrafına çöpmü var die? ne demişler aşkta herşey karşılıklı valla ne oluyosa kız mis gibi ne sürer ne eder... sende ne pis adammışsın be temizlik imandan gelir be adam :)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Saendul, 06 Temmuz 2004 16:35 tarihinde demiş ki: Halfmumi cehennem yeteri kadar sıcaksa oraya buyuralım seni :P Yoksa istersen biz klimayı açalım da şöle püfür püfür essin... Yok canım,sağol.Ben dünya üzerinde kastediyorum,zebanilerle aram pek iyi değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:56 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 07 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki: ozaman kız gelsin birazda sen bakın etrafına çöpmü var die? ne demişler aşkta herşey karşılıklı valla ne oluyosa kız mis gibi ne sürer ne eder... sende ne pis adammışsın be temizlik imandan gelir be adam :) yaw daha ozaman kız arkımız yoktu bilmezdik öle şeyler :D hehe futbol fln oynardık birde o sıcakta :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Evet ya e$ki günler ah 45 derece $ıcakta güne$in alnında futbol oynardık.[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben de 60 derece sıcakta kutuplarda cinlerle basketbol oynayıp yorulunca nitrogliserin içerdim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Sly-One, 07 Temmuz 2004 01:51 tarihinde demiş ki: ben de 60 derece sıcakta kutuplarda cinlerle basketbol oynayıp yorulunca nitrogliserin içerdim. hade len, ozaman direk game over olursun[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ehüh[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 İzmir'de şikayet eden arkadaşları Marmarise davet ediyorum... Öğlen 5 dk güneşin altında durunca insan bilincini kaybediyo artık gece çıkabiliyom evden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Sly-One, 07 Temmuz 2004 01:51 tarihinde demiş ki: ben de 60 derece sıcakta kutuplarda cinlerle basketbol oynayıp yorulunca nitrogliserin içerdim. LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar