Gaap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Garbıçta daha fazla hit alabilmek adına pati petteki yazımdan c/piyorum (konu dışından banlıyım), ciddi bir mesele ilgilenen varsa iyi olur. "2 adet yavru köpek bırakmışlar çevreye, hayvansever oldugumuzu bilen mahallelide bizim bahçeye bırakıp kaçtılar. Etraftaki tüm hamile köpekleri araştırdım hiç birinin yavrusu değil. Bahece 15+ kedi ve 2 köpek sahibi olan biri olarak (ki köpeklerden bi tanesinde geçen sene terkedilen bir yavru) daha fazla hayvan bakabilme gibi bi durumum yok, bu akşam olmadı yarın sabaha kadar Çanakkalede bakabilecek bir kişi bulamazsam (bu akşam birde veterinerle şansımı deneycegim) hayvanarı sokaga ve dolayısıyla ölüme terketmek zorunda kalacagım.(Anne-Baba durumu) Ondan Çanakkalede köpek isteyen, veya istemeselerde "Durumum senden en azında 3-4 gün bakmaya daha uygun ben onlara (veya birine) sahip bulurum" diyen pati varsa lütfen ÖM ile bana ulaşsın. Birde Pati Pet pek fazla hit almıyor daha çok hit alabilmesi için mod Konu Dışına geçici olarak taşırsa çok sevinirim. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 nasıl arastırdın ben ona takıldım hamile kopekleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Çanakkalenin Lapseki diye bir ilçesinde 2-3 km uzakta izole bir yer, etraftaki köpekler bahçemdeki 2 köpek ve 1km akdar uzaktaki 7-8 apartmandan oluşan bloktaki köpeklerden ibaret. Apartmandaki hayvanları besleyen insanlarla konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar