Havlu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 linux pcime buyuk zahmetlere katlanarak kurmayi dusundum de bi an, sayet deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hayır. yani para vererek oynayacaksan değer belki ama bedavası pek sarmadı. sebebini kendi başlığında yazmıştık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu vip olanlara deli gibi binekler falan mi veriyorlar, yoksa content mi aciliyor arkadaslara? hani bedavasi sarmadi dedin de ondan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 şurda kaede yle anlatmıştık. orda verdiğim bağlantıya bakarsan aradaki farkı baya ayrıntılı anlatmış eleman. grind, puan olayını filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 meh, sogudum adeta. sagolasin onca zahmetten kurtardin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 değmez. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Hem nokta koyulmuş, hemde zaten konusu var, gereksiz olmuş çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar