keldron Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Selamlar,bugün eski ddr400 256 mb köhne ramimin bozulması ile kingston kvr400x64/512 aldım.Kısacası 512 mb ddr/400 ama sanırım bu anakartta bazu ayarlar istiyor cünkü diger ramlerim ile uyusma problemi gösteriyor.Tek taktıgım zaman da pc bu windows xp yerine gerip kitleniyor.Anakartım http://www.albatron.com.tw/English/product/mb/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=91 Şimdi biostan bazı ayarlar gerekir mi?Sorum ramde midir nedir size.Slotların hepsini denedim bu arada simdiden tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Anakartta ayarlık birşey olduğunu sanmıyorum, tek takınca bile çalışmıyorsa hele. Bana da geçen sene olmuştu böyle birşey, yeni aldığım RAM bozuktu. Abimin PCsi olduğu için götürmeye üşendiydim yeni RAM'i, zaten kısa süre sonra da anakart tümden coflayınca yeni PC toplamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sorunu buldum ya bi arakadas yazmıs baska forumda.Cast latency 2.5 du eski ramler oldugu icin.Kingstonlarda bu rakamın 3 olması gerekiyormus.Benzer sorun yasayanlar olursa bilginiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar