Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 eheue ben dün dl ettim 500mb cik bi dosyası var getright ile işte account acmam 1 günümü aldı :D anca bugun girebildim ve level 10 oldum oyun 3d anime :D yani japon cizimlerini 3d ye uyarlanmış dünün IŞTE BENIM CHARoyunun sitesi hehe bence cok güzel oyun deneyin derim isim Savasci /:Savasci asdah diye mesaj atarsınız girince oyuna[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun?Cable MailAysikyuClick Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 500mb "cik"?? harmless olum geliyor kafa. adsl gelsin o zaman senin karakterine 20 level fark atmazsam bana da infernal demesinler[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 olm level 10 bile en az 6 7 saatini alır[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 knight online a cok fazla benziyor :) ko parali olunca buna gecer heralde herkes.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 kınayt onlayndan 100milyon kat iyi :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 kınayt hm :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 şu anda 2 türkish olduk ahan birlikte cekildik resim :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun?Cable MailAysikyuClick Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 inventory i alttaki menüye entegre etmiş olmaları değişik ve hoş bi yaklaşım :D onun dışında açmadı beni[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 dogru oyun öldür level atla modunda bilmiyorum level kaç olduktan sonra pk fln oluyorsun (pk lık varsa tabi :D) ama zevkli[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Aman allahim!Anime tarzinda MMORPG..olabileceklerin en kotusu.[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 o ragnorak online mıdır offline mıdır nedir ondan 100 m kat daha iyi ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ragmanok u görmedin sen her halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 up.. ragnaroktan çok daha iyi bence.. authorization emaili bekliyorum oyunu indirdim patchledim hazır nazır[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 girdim oyuna da insan bi bıçak verir bari elime be çıplak çıplak dolaşıyorum :) nick: shadowinfernal[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 im comin up[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oyun commerical olmuş :( (yani paralı)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Para için yapılmamış bir Mmo var mı varsa bie elin parmağını geçer mi?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 nope screamer zaten para lafını duyunca €pe ayağa kalktı :D herkez fuckin PT like shit admin böle abuk abuk mesajlar atıyor foruma this game sucks! fln :D süper yaa :Dkesin free ye dönecek :D forumda bi refresh yapıon 5 6 kişi msg atıyo :D öle böle değil[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 tam deneyelıom bakalım dıyecektım paralı olmus[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 benzer oyun tarzlarıda mantar gibi türedi kardeşim. Yok mu şöyle başında bizi keyifle oturtacak oyun[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bulduk bitanede... ehm şu an 90mb sini bitirdik arkadaşla dl :D cronous diye bişey mu online ın clone u gibi acayip benziyor hatta diablo clone u[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abi free iken birsürü hata ve bug ı gözardı ediosun adamlar yapmış beleşe dağıtıo diye de ama para işin içine girince değişir böyle bir oyuna kimsenin para verecek kadar salak olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 "böyle bir oyuna kimsenin para verecek kadar salak olduğunu sanmıyorum" +1m[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yalan mı abi hele ilk levellar çok sıkıcı çakıyla mantar kesiosun (ciddiyim mantarlar saldırıo)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar