Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 eheue ben dün dl ettim 500mb cik bi dosyası var getright ile işte account acmam 1 günümü aldı :D anca bugun girebildim ve level 10 oldum oyun 3d anime :D yani japon cizimlerini 3d ye uyarlanmış dünün IŞTE BENIM CHARoyunun sitesi hehe bence cok güzel oyun deneyin derim isim Savasci /:Savasci asdah diye mesaj atarsınız girince oyuna[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun?Cable MailAysikyuClick Me And Type Something
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 500mb "cik"?? harmless olum geliyor kafa. adsl gelsin o zaman senin karakterine 20 level fark atmazsam bana da infernal demesinler[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 olm level 10 bile en az 6 7 saatini alır[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 knight online a cok fazla benziyor :) ko parali olunca buna gecer heralde herkes.[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 kınayt onlayndan 100milyon kat iyi :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 şu anda 2 türkish olduk ahan birlikte cekildik resim :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun?Cable MailAysikyuClick Me And Type Something
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 inventory i alttaki menüye entegre etmiş olmaları değişik ve hoş bi yaklaşım :D onun dışında açmadı beni[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 dogru oyun öldür level atla modunda bilmiyorum level kaç olduktan sonra pk fln oluyorsun (pk lık varsa tabi :D) ama zevkli[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Aman allahim!Anime tarzinda MMORPG..olabileceklerin en kotusu.[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 o ragnorak online mıdır offline mıdır nedir ondan 100 m kat daha iyi ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 up.. ragnaroktan çok daha iyi bence.. authorization emaili bekliyorum oyunu indirdim patchledim hazır nazır[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 girdim oyuna da insan bi bıçak verir bari elime be çıplak çıplak dolaşıyorum :) nick: shadowinfernal[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 im comin up[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oyun commerical olmuş :( (yani paralı)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Para için yapılmamış bir Mmo var mı varsa bie elin parmağını geçer mi?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 nope screamer zaten para lafını duyunca €pe ayağa kalktı :D herkez fuckin PT like shit admin böle abuk abuk mesajlar atıyor foruma this game sucks! fln :D süper yaa :Dkesin free ye dönecek :D forumda bi refresh yapıon 5 6 kişi msg atıyo :D öle böle değil[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 tam deneyelıom bakalım dıyecektım paralı olmus[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 benzer oyun tarzlarıda mantar gibi türedi kardeşim. Yok mu şöyle başında bizi keyifle oturtacak oyun[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bulduk bitanede... ehm şu an 90mb sini bitirdik arkadaşla dl :D cronous diye bişey mu online ın clone u gibi acayip benziyor hatta diablo clone u[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abi free iken birsürü hata ve bug ı gözardı ediosun adamlar yapmış beleşe dağıtıo diye de ama para işin içine girince değişir böyle bir oyuna kimsenin para verecek kadar salak olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 "böyle bir oyuna kimsenin para verecek kadar salak olduğunu sanmıyorum" +1m[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yalan mı abi hele ilk levellar çok sıkıcı çakıyla mantar kesiosun (ciddiyim mantarlar saldırıo)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Öne çıkan mesajlar