Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 slm hep kopya oyun aldım... yazıcıoğlu ftw sadece splinter cell serisi <3 ve wow larım orjinaldir ve tabiki diablolar. bende azcık bu işlerin (müzük) içine girdikçe farkettim ki emek var mı var. şimdi kalkıp da dnr da 150 tl vermek hoş bişi değil. bende internetten hiç oyun indirmemiş satın almamış biri olarak soruyorum ** internetten parasıyla orjinal cd key li bilmemneli ve 39 part olmadan oyun nasıl alabilirim **indirmelik** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 steam öncelikle. sonra g2play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 soruyu tekrar alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 direct2drive.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 buyrun http://store.steampowered.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya 1 kişi 1 kişi derken millette hafif bi bilinçlenme başlıyo mu yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 cahiliyet diye bir kelime varmı bu arada ben cehalet diye biliyordum onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 işin esprisi de orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kutulu ve ucuz için sendit.com, shopto.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Oyun yeni çıkmadıysa ebayden 2. el olarak alıyorum steamden daha ucuz oluyor dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Tabiki Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zengin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 150 tl ye oyun yok d&r da adam olun parsini verin en pahalisi 90 lira bugun borderlands i 60 liraya aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Abi sen zenginsin ya kalanını arkandan gelip ödemiştir birileri muhtemelen. Şaka bi yana çoğu oyun hala 170-190 lira arası satılıyor özellikle ps3 piyasasında böyle. Ayrıca Dragon Age örneğinde görüldüğü gibi hem geç hem de Kolesiyon Veersiyonu olmadan getirebiliyorlar. En temizi yurtdışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar