Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fifa 2010 indirdim, maça girdim ki ne göreyim; 1-9 arası fps. :( sistem: intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2.67 GHz, 2.00 GB RAM NVIDIA GeForce 8800 GT ayarları en düşüğe getirip denedim zerre fark etmedi. gta 4'ü falan çok rahat oynamıştım, yani ekran kartı sürücüsü zaten yeniydi ama yine de tekrar indirdim fayda etmedi. google ettim deva bulamadım. nedendir? :S bir buldurun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Şundandır, PC'deki FIFA rezalet ötesi bir oyun direk sil işte hiç gerek yok. Ciddiyim. Çok ciddiyim. FIFA 2009'u yükle transfer yaması indir. İlla FIFA istiyorsan 2009 oyna çünkü 2010'dan çok daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sen pcde fifa oynamama kararını çoktan vermiştin. şimdi sadece neden bu kararı vermiş olduğunu anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fifa 2009 oynayacak olsam pes 2009'u silmezdim beya. neyse, rica ederim fifa-pes kavgasına döndürülmesin topic. fps sorununu çözmek için ne yapayım, aklınıza gelen bir şey varsa söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Yapılacak birşey var mı bilmiyorum ya :/ Bende de düşük FPS verdi o oyun. FIFA PES kavgası değil ya tüm FIFA oyuncuları da FIFA 10'un PC'de berbat olduğu konusunda hemfikir. İlla oynamak istiyorsan gerekli olmayan bütün ayarları kapatıp oyna. Grafikleri zaten kötü, bişey fark etmez pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yok fifa-pes kavgası yapıldığından söylemedim birazdan yapılacak gibi geldi :P sende de bu kadar düşün fps mi verdi? hiç oynayamıyorum, düşük fps ve ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Valla senin makina benden iyi gibi ama ben 20-25 görüyodum orta düzeyde.. 3-D çimleri falan kapatmayı dene açıksa. O gereksiz mesela baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yok yahu her şeyi kapattım yine fark etmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 O zaman bilemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar