nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 linkin parka laf edenlerin adreslerini alıp ağızlarına vuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tiksinmenin sebebi piyasada rock müzik yapanların neredeyse hepsinin artık popüler olana yönelmesi ve satışa yönelik kendini satması. elvis bu yüzden hala kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bir insanın albumundeki tum sarkılar ask mesk muabbetine yazılır mı yahuv bir sosyal sorunu irdele bahara yaz cicege bocege yaz kay ne karıymış arkadas sevisseydin de milletcek rahata kavussaydık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 beğenmiyorsanız beğenmediğiniz sanatçının albümün almayabilir, konserine gitmeyebilir, tv de radyoda çıktığı zaman dinlemeyebilir ve tepkinizi böyle koyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sokakda kafede heryerde calıyor evden cıkamaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 evden çıkmayarak tepkini koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oturarak bile koyabilirim ben tepkimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 koyarsam oturturum ondan korkuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oo tehlikeli topik. benim müziğim kral lan! en iyisini ben dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 adam gibi remix dinleyin lan http://www.youtube.com/watch?v=5cXGtneAmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 şebo'ya laf yok dinleyici kitlesi çok biyerimde değil ama şebo sağlamdır yahu ne emosu bırakallasen çilekeş var bi de mesela sayılabilcek onlarında leş bi dinleyici kitlesi var ama albümleri falan çatır çatır akıyor çok iyiler müzik baabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Manga fln sevmiyorum da napalım günümüzün müziği böyle artık . Zamanında savaş fln filan derken heavy metal popülerdi . Şimdilerde pek bi dert kalmadığı için aşk meşk ağla zırla şarkılar popüler. Gelecekte sözlü müziklerin popülaritesini kaybedip enstürmental müziklerin popüler olcağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ezik ezik şeyler dinlemeyin bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 geçen gün facebookta bi hatunun iletisinde şebocu veletler yaa kıyamams xD emo pıtırcıklarrr siz devam edin cnmss şebo takılmaya xD biz çok gördük sizin gibileri nüzik dinliyorus sanın şebocular xD tarzı bi ileti görüp şok oldum. emolar şeboyu ele mi geçirdi? fidye istiyorlarsa verelim. iki üç kaliteli şarkı yapan tip var piyasada onların da adı sırf emolar dinliyor diye emoların şarkıcısına çıkacaksa yandık. bunları söyleyip marduk vs. özenti çöp grupların şarkılarını dinliyorlar bi de tezat :S ben anlamam müzik şarkı piyasasından ama zamanında bi tanıdık vardı cd felan çıkmamıştı daha piyasaya kasetler vardı "aağğbi bunların hepsi para için müzik yapıyo ben bağımsız grupları dinliyorum aha şuna bak" diyip anlamadığım bi şarkı dinletmişti. ertesi gün odasında yalnızken tarkan dinlediğine şahit oldum. böyle bir anımdır. marjinal kimlik bulma çabalarınız çok uzun sürmez umarım. edit: ben türkçe arabeks farnezi dinliyorum yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 "şebocu veletler yaa kıyamams xD emo pıtırcıklarrr siz devam edin cnmss şebo takılmaya xD biz çok gördük sizin gibileri nüzik dinliyorus sanın şebocular xD" emo dili değil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ya hacı bizim bi arkadaş var, düşüncemi acayip değiştirdi. Adam dinlediği müziğin öyle bi arkasında ki AVRİL dinlerken o koskoca adamın kendini müziğe kaptırması, duygusal şarkıda uzağa bakması, kıllı omuzlarının inip kalkması beni benden aldı. Ne lan bu der demez ağzıma vurdu. Seviyorum dinliorum lan sanane diye. Saygılar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 döverim mi diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ibo dinleyin az adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Opeth ibo dinliyo orç sen beğenmiyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Linkin park zart zurt saçma salak hipop metal grupları hala var mı yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Gidin Ömer Faruk Tekbilek dinleyin Adam olun laayn. Quiz yapicam haftaya parçalardan hadi koçlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar