di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bir HoN muhabbeti; said: Tim says: ubuntuda da mis gibi oynaniyo bu arada oyun umut says: gamzede çekiyordu en son key bekliyordu Tim says: gamze sizden olursa her sekil ***** benim takim sizi =P umut says: ben almam olm gamzeyi tamam sevgiliyiz ama bir yere kadar Hic guvenmeyin valla sevgiliyiz arka cikar erkekim bana diye =) Muhabbet oyun olunca satariz aninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 iş başka, aşk başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 HoN beta key istemek istiyorum ama isim gucum basimdan askin, istersem isler yalan olacagi icin istemek istememeyi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu umut, o umut mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ehehe hayir baska bi tane bu =) Umut'tan gecilmiyor bende =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bende raidler de sevgilimle olmak istemiyodum. bide saf saf healer'im ölünce direk bana kızıyodu. hiç çekemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiruzE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 her türlü oyunda sevgiliyle bi arada olunmaz. gözleri dönüyor tanımıyolr sizi bide kızıp bagırıyolar sankı gercekmıs gıbı olay :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 zamanında sevgilimle ko oynayalım demiştik ilk çıktığında baktık ki ilişkimiz ciddi zaarar görüyor bıraktık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Çift istemiyorum takımımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fede said: iş başka, aşk başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 biz warhammer oynadım hayattan soğuttu beni zırt pırt her saniye arayıp sora sora. şnuu napcam bunu napcam ay ay ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Wow oynamayı dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 öyle sevgili mi olur lan. sevgilimi öldürmem, ugruna ölürüm ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 BENİ BİLEN BİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ya biz ölecek kadar sevmedik yada siz harbi salak salak aşık oluyorsunuz. fistan salak kısmı sana değil genel haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ölürüm dediysem oyunda ölürüm lan o kadar da değil sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ubuntuda afedersin b..k calisiyor tim bey. sabahtan beri cabalamama ragmen becerebilmis degilim. yardim et de kurayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oyunda bile ölmem lan hatta genk kovalarım reelde genklememe izin vermiyosa daha çok genklerim izin veriyosa lh kasarım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Havlu said: ubuntuda afedersin b..k calisiyor tim bey. sabahtan beri cabalamama ragmen becerebilmis degilim. yardim et de kurayim Senin beceriksizliginden degil, intel'in denyolugundan o sayin Havlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar