di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bir HoN muhabbeti; said: Tim says: ubuntuda da mis gibi oynaniyo bu arada oyun umut says: gamzede çekiyordu en son key bekliyordu Tim says: gamze sizden olursa her sekil ***** benim takim sizi =P umut says: ben almam olm gamzeyi tamam sevgiliyiz ama bir yere kadar Hic guvenmeyin valla sevgiliyiz arka cikar erkekim bana diye =) Muhabbet oyun olunca satariz aninda.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 HoN beta key istemek istiyorum ama isim gucum basimdan askin, istersem isler yalan olacagi icin istemek istememeyi istiyorum.
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ehehe hayir baska bi tane bu =) Umut'tan gecilmiyor bende =P
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bende raidler de sevgilimle olmak istemiyodum. bide saf saf healer'im ölünce direk bana kızıyodu. hiç çekemem
FiruzE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 her türlü oyunda sevgiliyle bi arada olunmaz. gözleri dönüyor tanımıyolr sizi bide kızıp bagırıyolar sankı gercekmıs gıbı olay :s
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 zamanında sevgilimle ko oynayalım demiştik ilk çıktığında baktık ki ilişkimiz ciddi zaarar görüyor bıraktık :)
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 biz warhammer oynadım hayattan soğuttu beni zırt pırt her saniye arayıp sora sora. şnuu napcam bunu napcam ay ay ay
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 öyle sevgili mi olur lan. sevgilimi öldürmem, ugruna ölürüm ulan.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ya biz ölecek kadar sevmedik yada siz harbi salak salak aşık oluyorsunuz. fistan salak kısmı sana değil genel haa
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ölürüm dediysem oyunda ölürüm lan o kadar da değil sdfsd
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ubuntuda afedersin b..k calisiyor tim bey. sabahtan beri cabalamama ragmen becerebilmis degilim. yardim et de kurayim
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oyunda bile ölmem lan hatta genk kovalarım reelde genklememe izin vermiyosa daha çok genklerim izin veriyosa lh kasarım sadece
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Havlu said: ubuntuda afedersin b..k calisiyor tim bey. sabahtan beri cabalamama ragmen becerebilmis degilim. yardim et de kurayim Senin beceriksizliginden degil, intel'in denyolugundan o sayin Havlu.
Öne çıkan mesajlar