EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Jewel slotlarını yapmışlar sonunda Ayrıca dmg ve def. changelere cap gelmiş archerlar içinde değişiklikler var ok atma hızlarıyla ilgili ama anlamadım onları :)
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yani hala 2 tane artifacti giyebiliyorlar sacma olmus gelse iyi olurdu,jewel slotlarda gri gri gözünü alıyor insanın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 2 değil,artifactten suitle geziyor adamlar..
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sınırlama olurda 4 olur bence.2 tane çok az yahu.eğer 2 tane olursa bs ler patlama yapar.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Benim bi tane artifactım bile yok gidip doomda nöbet tutacam bu gidişle
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eagle bak party atarlarsa kabul et.ilk vuruşu yapmaya çalış son vuruşu yapmaya çalış.koşarak vur filan ehe kasma kendini o kadar,düşme şansıda var bu şekilde
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bi kere bile vursam düşme şansı varmı Ya bu artifact düşme şansını anlatan offical bi yazı yokmu ortada Herkez farklı bişey söylüyor :) Mesela df ölürken yanında olman gerekiyo diyenler var lootlamaya hak kazanacak kadar dmg vermen lazım diyenler var vs vs
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 lootlamaya hakkazanman lazim o kesin.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 osinin şu 'büyük' dedikleri yenilik gelsin bir onu bekliyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
inf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kimse tam olarak bilmiyor,bukadar çok sesliliğin nedenide bu. Tek olayı loot hakkı ve gerçek şans..
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu büyük yenilik dedikleri olay pub26 mı? ne zaman gelecekmiş o? ayrıca luck olayı bozuk sanırım straticstede okudum hatta ordakilerde benimle aynı fikirde :) onuda düzelteceklermiş gelecek puba
Öne çıkan mesajlar