EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Jewel slotlarını yapmışlar sonunda Ayrıca dmg ve def. changelere cap gelmiş archerlar içinde değişiklikler var ok atma hızlarıyla ilgili ama anlamadım onları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 söylenti olarak kaldı şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yani hala 2 tane artifacti giyebiliyorlar sacma olmus gelse iyi olurdu,jewel slotlarda gri gri gözünü alıyor insanın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 2 değil,artifactten suitle geziyor adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sınırlama olurda 4 olur bence.2 tane çok az yahu.eğer 2 tane olursa bs ler patlama yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Benim bi tane artifactım bile yok gidip doomda nöbet tutacam bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eagle bak party atarlarsa kabul et.ilk vuruşu yapmaya çalış son vuruşu yapmaya çalış.koşarak vur filan ehe kasma kendini o kadar,düşme şansıda var bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bi kere bile vursam düşme şansı varmı Ya bu artifact düşme şansını anlatan offical bi yazı yokmu ortada Herkez farklı bişey söylüyor :) Mesela df ölürken yanında olman gerekiyo diyenler var lootlamaya hak kazanacak kadar dmg vermen lazım diyenler var vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 lootlamaya hakkazanman lazim o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 osinin şu 'büyük' dedikleri yenilik gelsin bir onu bekliyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kimse tam olarak bilmiyor,bukadar çok sesliliğin nedenide bu. Tek olayı loot hakkı ve gerçek şans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu büyük yenilik dedikleri olay pub26 mı? ne zaman gelecekmiş o? ayrıca luck olayı bozuk sanırım straticstede okudum hatta ordakilerde benimle aynı fikirde :) onuda düzelteceklermiş gelecek puba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar