Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Diyenlere gıcık oluyorum Paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 felan yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Falan desin filan desin felan demesin lan felan ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 filin yini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.sgibson.k12.in.us/gshs_new/ms_socstud/marathon_dwmpnl/hoplite%2065.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 felan yine iyi felam diyenler var falan filan lan bu, felan ne, felam ne, filin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yeni tiki iletiler: "DoMuZ oLabLrM AmA GriP DiiLm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 zibizibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 falan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ahahaha topic açamıcam da buna koptum asdf http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=167348851099&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben çok diyorum felan falan filan vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Falan filan diyene lafımız yok felan deme sen de deme. sen yapma yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ulen bu adam da pati'ye geldiğinde böyleydi:: Dartanian said: +1 hatta yaptmda 1 yıllık arkımın sewglsyle pişmanmıyım deilim bidaa olsa yaparmıyım yaparm..Arkadaşımada söyledmmi söyledm sorunda olmadı.hee kızı seviosan yani arkadaşın olarak kızı kaybediceksin bunuda düşün tabi Dartanian said: 250 milyon falan snawa gidiyo sürücü kursuna ben 300e kayıt oldm walla araştrmadımda açıkcası 550-600 e hallettm ben daa almadm bende snawlara giricem daha ve öss ye hazırlanıyorum öss ye çalşmaya engel değil az motor çalşsan yetiyo anlyosun zaten ki motorla ilgili soru çözünce az biraz bi zorlluuda kalmıyo geçiyosun eğer araba kullanmışlıın warsa bi kaç kez uygulamayıda geçersin bi sorun çkmaz zor birşey değil alırsın toplam 3 ay fln sürüyo sanrm ehlyetin gelmeside 1 ay.... 3-4 ay arası kawşuosun ehlyetine... Tabi sonra arabayı alıyosun bara gdiyosun 2 bira içiyosun çıkıyosun trafiğe yakalanıp 6 ay kaybediosun :D şimdi gelmiş sözcük hassaslığı yapıyor felan eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 w'lar var lan sadece asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahaha bi de bayaa kısaltma kullanmışım. bi de mı soru ekleri ayrı değil bi de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ayrıca ne bu araştırma çabası asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 felan lafını duyunca acayip oluyorum lan bende. bakıyorum söylenişi de rahat birşey değil. kulağa da acayip kötü geliyor, söyleren kişinin ağzı da bi tuhaf oluyor. kafaya takınca da daha da sinir oluyorsun duyunca. okulda yazmaya niyetlendiğim kız vardı, felan kelimesini acayip sık kullanıyordu. başlıca kızdan soğuma sebebimlerimden biri olmuştu. öeh ne öfke varmış felan lafına karşı içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 banlenmek kadar fena geliyo bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oraya buraya yazarken çok fazla kullanır oldum. ki sevmem hiç ama ama neye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 felan da demiyorlar tam, feağn diyip geçiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar