Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 öf irenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Küçük hoş bir takı al. Gümüş olabilir. 1 adette sürpriz yumurta al. Ambalajı dikkatlice tekrar sarabileceğin şekilde aç. Çikolatayı az sıcakta tut erimeyecek ama yumuşak kıvama gelince ayır güzelce. Plastiğin içine koy takıyı. Kapat tekrar. Çikolatayı birlştir tekrar. Ama birleşen kısımların az erir gibi olması lazım. Kıvamı tutturana kadar bir kaç tane sürpriz yumurta harcayabilirsin. Problem değil. Onlarıda yiyoruz afiyetle. Azcık dolaba koy. Tutsun çikolata. Sonra sar tekrar güzelce. Hediye et. Emaleth in dediği gibi kutu yaparsanda ufak tefek olan hediyeleri sürpriz yumurtaya koyabilirsin. Plastiğin içine birleştirme klavuzu yazılı kağıt gibi kağıda da not yaz. sçs yaz mesela. şimdi uydurdum bunu. denemedim hiç. ama denenebilir. çok mu fantastik oldu? biraz saçma gibi ama tutarsa güzel olur be :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hacı şaşırt onu, ama şaşırırken sen yanında olma ki kız doya doya yaşasın o anı, seviyorum seni be adam desin kendi kendine.. orjinal ol çakma bi fikir tamamen yatırır seni.. şu anda aklıma gelmiyor fikir olarak değil ama tip konusunda yardımı olmuştur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Arma said: Küçük hoş bir takı al. Gümüş olabilir. 1 adette sürpriz yumurta al. Ambalajı dikkatlice tekrar sarabileceğin şekilde aç. Çikolatayı az sıcakta tut erimeyecek ama yumuşak kıvama gelince ayır güzelce. Plastiğin içine koy takıyı. Kapat tekrar. Çikolatayı birlştir tekrar. Ama birleşen kısımların az erir gibi olması lazım. Kıvamı tutturana kadar bir kaç tane sürpriz yumurta harcayabilirsin. Problem değil. Onlarıda yiyoruz afiyetle. Azcık dolaba koy. Tutsun çikolata. Sonra sar tekrar güzelce. Hediye et. Emaleth in dediği gibi kutu yaparsanda ufak tefek olan hediyeleri sürpriz yumurtaya koyabilirsin. Plastiğin içine birleştirme klavuzu yazılı kağıt gibi kağıda da not yaz. sçs yaz mesela. şimdi uydurdum bunu. denemedim hiç. ama denenebilir. çok mu fantastik oldu? biraz saçma gibi ama tutarsa güzel olur be :] abi mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 1 1. senemizde bunu yaptım bastırdım poster seklınde verdım bizimde 2. sene yaklasıyor 17 aralık bu sefer ne yapcagım hakkında en ufak bı fıkrım yok bende burda gordugum fıkırlerden calabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Şekilli bir şişeye fotolarınız yada anılarınızı yansıtan dergi sayfalarından falan kolaj yap. Güzel oluyor. Denendi sonuç alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bump! çok güzel bi geceydi. yeni geldim. teşekkürler beybiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Arma said: Küçük hoş bir takı al. Gümüş olabilir. 1 adette sürpriz yumurta al. Ambalajı dikkatlice tekrar sarabileceğin şekilde aç. Çikolatayı az sıcakta tut erimeyecek ama yumuşak kıvama gelince ayır güzelce. Plastiğin içine koy takıyı. Kapat tekrar. Çikolatayı birlştir tekrar. Ama birleşen kısımların az erir gibi olması lazım. Kıvamı tutturana kadar bir kaç tane sürpriz yumurta harcayabilirsin. Problem değil. Onlarıda yiyoruz afiyetle. Azcık dolaba koy. Tutsun çikolata. Sonra sar tekrar güzelce. Hediye et. Emaleth in dediği gibi kutu yaparsanda ufak tefek olan hediyeleri sürpriz yumurtaya koyabilirsin. Plastiğin içine birleştirme klavuzu yazılı kağıt gibi kağıda da not yaz. sçs yaz mesela. şimdi uydurdum bunu. denemedim hiç. ama denenebilir. çok mu fantastik oldu? biraz saçma gibi ama tutarsa güzel olur be :] hobaa hiç zannetmiyodum pati'den birinin tavsiyesiyle hediye yapabileceğimi ama bu on numara olmuş çok büyük ihtimal yaparım ehueh çok sağol valla ya rep sistemi olaydı da rep vereydim keşke ehueuh o değil de, bizim 3 aralık'ta Dark Tranquility İzmir'e gelecekti. O açıdan çok üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar