Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abilerim ablalarım

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Küçük hoş bir takı al. Gümüş olabilir. 1 adette sürpriz yumurta al. Ambalajı dikkatlice tekrar sarabileceğin şekilde aç. Çikolatayı az sıcakta tut erimeyecek ama yumuşak kıvama gelince ayır güzelce. Plastiğin içine koy takıyı. Kapat tekrar. Çikolatayı birlştir tekrar. Ama birleşen kısımların az erir gibi olması lazım. Kıvamı tutturana kadar bir kaç tane sürpriz yumurta harcayabilirsin. Problem değil. Onlarıda yiyoruz afiyetle. Azcık dolaba koy. Tutsun çikolata. Sonra sar tekrar güzelce. Hediye et.
Emaleth in dediği gibi kutu yaparsanda ufak tefek olan hediyeleri sürpriz yumurtaya koyabilirsin. Plastiğin içine birleştirme klavuzu yazılı kağıt gibi kağıda da not yaz. sçs yaz mesela.

şimdi uydurdum bunu. denemedim hiç. ama denenebilir.

çok mu fantastik oldu?
biraz saçma gibi ama tutarsa güzel olur be :]
Sosyal ağlarda paylaş

hacı şaşırt onu, ama şaşırırken sen yanında olma ki kız doya doya yaşasın o anı, seviyorum seni be adam desin kendi kendine..

orjinal ol çakma bi fikir tamamen yatırır seni.. şu anda aklıma gelmiyor fikir olarak değil ama tip konusunda yardımı olmuştur umarım
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

Küçük hoş bir takı al. Gümüş olabilir. 1 adette sürpriz yumurta al. Ambalajı dikkatlice tekrar sarabileceğin şekilde aç. Çikolatayı az sıcakta tut erimeyecek ama yumuşak kıvama gelince ayır güzelce. Plastiğin içine koy takıyı. Kapat tekrar. Çikolatayı birlştir tekrar. Ama birleşen kısımların az erir gibi olması lazım. Kıvamı tutturana kadar bir kaç tane sürpriz yumurta harcayabilirsin. Problem değil. Onlarıda yiyoruz afiyetle. Azcık dolaba koy. Tutsun çikolata. Sonra sar tekrar güzelce. Hediye et.
Emaleth in dediği gibi kutu yaparsanda ufak tefek olan hediyeleri sürpriz yumurtaya koyabilirsin. Plastiğin içine birleştirme klavuzu yazılı kağıt gibi kağıda da not yaz. sçs yaz mesela.

çok mu fantastik oldu?

abi mukemmel.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

çok mu fantastik oldu?

hobaa

hiç zannetmiyodum pati'den birinin tavsiyesiyle hediye yapabileceğimi ama bu on numara olmuş çok büyük ihtimal yaparım ehueh çok sağol valla ya rep sistemi olaydı da rep vereydim keşke ehueuh

o değil de, bizim 3 aralık'ta Dark Tranquility İzmir'e gelecekti. O açıdan çok üzgünüm :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...