Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 3 aralık mı :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 evet aynı zamanda dünya özürlüler günüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 neyse tamam tarih karışıklığı yaşadım adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tamamdır saolun huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 herşey için teşekkür ederim de. masumane bi şekilde öp. fakir kutlaması mesela bu. fakirken böyle yapıyodum ben. hala da yaparım arada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 her yıldönümünde kutu yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 asıl sorun hediye değil galba bi de hadi alıyosun bişeyler güzel düşünüp de, hatun illa kompozisyon istiyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oha yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Emaleth said: bir kutu al. içine sevdiği şeyleri doldur. çikolata, şeker, foto, mp3, mektup, oyuncak, ıvır zıvır. bi tane büyük hediye alıcaana, biiiiiiir sürü küçük hediye al. uğraş o kutuyla, vakit harca, minik detaylar düşün, göster kendini! go-go-go! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yav said: asıl sorun hediye değil galba bi de hadi alıyosun bişeyler güzel düşünüp de, hatun illa kompozisyon istiyor meh pozisyon diye okudum lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ama genel olarak ister ama topikle bi alakasi yok suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben dicektim onu da mimlediler beni. dikkatli olmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tamam , dağılalım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 evet, bütün kızlar hemfikir oldu. topiği de sildir de bi sorun çıkmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 önce birlikteliğinizin ne kadar uzun sürebileceğine ve ne kadar sürmesi istediğini bir düşün. sonra alacagın hediyeleri ona göre ayarlayacaksın. ufaktan büyüğe dogru gidecek bu yıllarca. çünkü alacagın hediyenin daha iyisini bir sonraki sene bekleyecek.bunu da gerçekleştirirsen daha iyisini öbür sene bekleyecek. ama standartı tutturamazsan işin kötü. burdan alacagın hediye önerileride insanlar tarafından uygulanmıs yani denenmis klasik seyler olacagından hediye konusunda yaratıcılıgını konusturman lazım bence. biz tanımadıgımıza göre sevgilini, zevklerini, sevdiklerini bilmedigimize göre bunu en iyi secip yapacak olanda sensin. biraz takip ve ufak sorucuklarla ne ile mutlu olup olmayacagını da anlayabilirsin. iyi şanslar, mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abi nerden c/p ettin allaşkına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 özcan özcan yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 fede said: herşey için teşekkür ederim de. masumane bi şekilde öp. fakir kutlaması mesela bu. fakirken böyle yapıyodum ben. hala da yaparım arada bi kime peki fatih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 adı bende saklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Baş harfi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 trollemeyelim arkadaşlar. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fistan said: özcan özcan yazdı. kişisel gelişim kitaplarından bi paragraf gibi olmuş tebrik ediyorum kanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Dynun said: Benim bir sevgilim var. Pazartesi 2 yılı doldurup 3.ye doğru ilerlemiş oluyor olacağız. Böyle bi güzellik, orijinal bi sürprüz yapayım istiyorum. Ama böyle cix restoranlara falan görütüp de kasmak istemiyorum. Ya ben napsam oha aynı durum, da kasım 18 de, gelecek cevaplara yancılık yapabilirim, eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 3.yıl dönümünde ne içytiysek o akşam (daha 3 ay önce) az önce telefon ettim sordum "biz 3. yıl döbümüde ne yaptık sana en aldım nereye götürdüm" o da hatırlamıyor.. karışık "kaset" yap ver hem nostaljik olur ben önümüzdeki sene bunu yapmayı planlıyorum (en azından hatırlarıum ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Emaleth said: bir kutu al. içine sevdiği şeyleri doldur. çikolata, şeker, foto, mp3, mektup, oyuncak, ıvır zıvır. bi tane büyük hediye alıcaana, biiiiiiir sürü küçük hediye al. uğraş o kutuyla, vakit harca, minik detaylar düşün, göster kendini! go-go-go! hatun kişi araba, yat, kat, fil, gondol falan seviyorsa bu iş nası olcak? her hatun illa fotodur, şekerdir mi sevicek? ters tepip de ufak şeylerin adamısın behçet çocukluğunu yaşayamamışsın diyip suratına çarpmasın kutuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar