horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ps7 kullanıyorus. burda sol üstteki birinci fırçamıs, ortalardaki eşşek kadar olan da ikincisi. yeni bi layer açıp çiziyoz bi tanesini. soona layer üstüne ctrl+click yapıyoz (layers tabındaki layerın adına) soona edit menüsünden define brush diyoz. ikincisi için de aynı şeyi tekrar ediyoz. iki tane brushımız oluyo. sonra bunları zevkimize göre brushes tabından düzenliyoruz. mesela birincisini scatter'ı fazla, basınca göre büyüyüp küçülen bi fırça, ikincisini pek fazla boyut değişimi olmayan, gittiği yöne doğru açısını değiştiren bi fırça yaptım ben. iyi yaptım. sonradan deiştirebilirim de zaten. onun için keyfim yerinde. önçe birinci fırçayla şöle bişi ardından ikinci fırçayla üstüne vivid light blendli olarak siyah ve beyaz renklerle helezonik melezonik çizdim. aha böyle oldu. budur yani. çok öle ahım şahım bişi diil. fotooraflardan da böle doku moku alıp bişiler yapabilirsiniz. yapın.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 vardı zaten bir brush yapma tutorialımız?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 varmış evet. eh bi tane daha oldu artık.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bi de sadece brush deil efekt yaratmayı da öörenmek istiyos :) mesela blur'ı bilen varsa açıklasın virajda giden bi arabanın etrafındaki herşey farklı açılarda blur oluyo bunu nası beceririm? (radial blur deil tabi :P)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 08 Temmuz 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Blur tool ile becericen galiba :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar