Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 slm =)) şimdi istanbulda çok zekice bir şekilde vize haftasından biraz önce eve çıktık, sözleşme imzalandı hedehödö falan. tabi yetoluktan bi kaç detayı atladık, mesela elektrik, su ve doğalgazı kestirmesini düşünemedik ev sahibinin. şimdi bunları tekrar bağlatmak zorundayız da, ne kadara patlar bu yaklaşık ? tecrübesi olan ? danke =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 keşke üstünüze alsaydınız kestirmek yerine girebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 eve gittik anahtarları aldıktan sonra, baktık doğalgaz çalışmıyor -elektrik var ama-, hm heralde yanlış bişi yaptık dedik adamı aradık "ha söylemeyi unuttum ama kestirdim ben elektrik,su,doğalgaz ne varsa" dedi. bi de ZUAAAAAAAA deseydi tam olacaktı ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ZUAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 telefonu kapattıktan sonra demiştir onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ehaha yazık olmuş ya nerde ev? semt/ilçe civarındaki yerleri bulucaksınız kendi adınıza o adrese açtırıcaksınız neyse ya 2 güne baglanır her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "ha söylemeyi unuttum bu arada evin kolonlarını çıkarttırdım 2-3 güne başınıza çökebilir" dese de olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ses tonajini iyi ayarlarsan hersey cozuluyor telde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 mulgear6 said: ehaha yazık olmuş ya nerde ev? semt/ilçe civarındaki yerleri bulucaksınız kendi adınıza o adrese açtırıcaksınız neyse ya 2 güne baglanır her şey üsküdar =( da, olm hadi açtırıcaz da yani zaten depozit+1 kira çekti adam, bi de bunların fiyatını hesaplamam gerektiği için açtım topici. bumpie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Benimde aşağıda elektrik sayacının switchini indirio birisi 2 dir annamadım . Kapıcıya sordum abi yalama yapmıştır değiştirt dedi ama hiç inanasım gelmedi buna . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bumpiedumpie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 nası bi mallık bu ya evi kiralarken kestiriyosun her şeyi nassı yani insan yaşamıcak mı o evde önceden kestirdiyse ok, ama vaktinde uyarmadıysa gene öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 lan yarın sabah ara sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 500 civari tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben yeni eve çıktım ilk doğal gaz faturası boru gibi gelecek...hazırlıklı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Onlar depozito zaten kestirince geri alıyosun hepsinden paranı tıkır tıkır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 depozit de olsa gG o kadar nakit =( bi haftaya falan lf iş topici açıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar