Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ASP bilen arkadaşlar..

SimasheR

Öne çıkan mesajlar

html ile ilgili yeterince şey biliyorumö. hatta güzel sitelerde çıkarıyorum. ama hiç asp bilgim yok. dreamwaver iss herşey hazır ve açık. örnek kodlar var. ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum. nasıl yapılır nasıl çalışıor bilmiyorumm.
ben ilk html olaylarına girrdiğimde (5-6sene önce) freeservers den acc aldım ve site hazırlayıp koydum. ama çalışmadı birtürlü. günler sonra anasayfanın "index.html" vb olması gerektiğini öğrtendim.
şimdi asp de aynı yerdeyim. asp alfabesinin "A" sını bilmiyorum :(
nerden başlamalıyom ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen.
forumlarda ders sitelerinde sürtüyorum akşamdan beri, ama hep heryerde üç-beş bişey bilene göre item var. yani sıfır birisi için yok:( çıkmazdayım:( bildiğiniz bi forum ders sitesi vs varsa, veya bu işin başka bi yolu varsa yardımcı olurmusunuz lütfeen :'([signature][hline]recep tayyib bizi disko'ya götür www.simasher.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

hakkı öcal kitaplarını bul 2 kitap ara ve oku herkeze aynı şeyi söylüyorum ama bu 2 kitapçık en iyisi e-book olarakda bulursun site dersleride aynı kitaptan faydalanıyor.
Daha sonra anlamadığın yeri gel sor bunu nasıl yaparım falan gibi[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

ya her şeyden önce, bi dil ööreneceksen onun işine yaraması gerek. önce asp ile ne yapacağına karar ver. ondan sonra o işi yapmak için gerekli kodları, komutları öören. daha seri ve pratik gideresin.
asp ve php'nin database için olduğunu düşünürsek, kendine veritabanı olabilecek bi şeyler seç. misal arkadaşlarının doğum günleri... bunlar görüntülensin. sonra yavaş yavaş geliştir bunu, adres defterine çevir. sonra birden fazla kullanıcı ekle vs. vs... bilmiyorum kitaplar sıkıcı gelirse bu yolu deneyebilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...