Draven Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Yeni bir sarkiyi upload etmek istiyorum ama angelfire da bi sorun cikiyor upload edemiyorum, onun disinda fasa fisosu olmiyan, disari kolayca link verebilecegim upload siteleri biliyorsaniz lutfen bilgilendirin :) (googledan aratinca dandik siteler cikiyo free-host-online.com gibisinden yalan siteler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 domaindlx.com google ın fln diiyorlar her zaman .zip rulz derim...[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Cok saol Erutan tam boyle birseye ihtiyacim vardi, mis gibi calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar