sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ...hakkında ne biliyorsunuz? Oradaki herşey çocuklar için mi? Biz eşşek kadar insanlar olarak tesisi müze gibi gezebiliyor muyuz, o simülatörlere binebiliyor muyuz? Giden gören var mı? Bilenler anlatırsa sevinirim.
Joker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tahmin ettiğim yerse, tamamen çocuklar için. 5-10 yaş arası
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 evet tahmin ettiğin yer, gaziemir serbest bölgedeki.
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bitane vardı bikaç yıl önce o zamanki ev arkadaşım gitmişti şahsen çok garip buluyorum ama sinerjisi fln gidilir yani
Queen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 valla 7. sınıfın yazında okulla bi uluslararası proje için gitmiştik bir hafta boyunca. çeşitli ülkelerden (bulgar kızlar süperdi ama büyüktüler hala üzülüyorum) gelen arkadaşlarla bedavaya kalmıştık. baya eğlenceli bi deneyim ama tabi insanın yaşıtları olucak. eğer yaşıtların olduğu bir hafta varsa katılanbilir. bir sürü simulatör deneniyor bir sürü aktivite yapılıyor. tarih dersleri bile eğlenceli. uzay görevi var baya mekiğin içine giriyosun ya da dışarıda bilgisayarların başında oturuyosun tam apollo 13 filmindeki gibi oluyor. roket yapıp fırlatıyosun falan. süperdi yani. editify: bi de arada koca koca bir iki adam vardı hatta bi yunan adam eğlence dans vs. gecesinde çalınan sürekli rap hip hop şarkıları beğenmediğimi söyleyince çok taktir etmişti beni.
Öne çıkan mesajlar