Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playboyun tecavüz ettiği kız konuştu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kiz polise gitmedi diye tecavuz olmadigina kanaat getiremezsiniz. gamze ozcelik bile gidemedi polise video internete dusene kadar. size bu isler cok kolay geliyor anlasilan da, oyle degil. turkiyede sosyal baskiyla polise gitmek asil insanin hayatini karartacak hareket olabilir.

ayrica bir gazetede diyalogun yayinlanmasi demek gercekten de gidip bilincli bir sekilde roportaj verdigin anlamina gelmez. gazeteciler bir cafe'de konusmalari da roportaj gibi yazarlar, bu anormal bir durum degil. "anlat bakalim ne oldu" diye sorup planli, randevulu bir roportajmis gibi yayinlanmis olabilir.

hadi onu da gectim, kiz dunyanin en aptal insani bile olabilir. gercekten de bilincli bir roportaj vermis de olabilir, aklinca tecavuzcunun imajini zedeleyerek intikam almaya calisiyor da olabilir. motivasyonunu bilemeyiz. ama sizin "aslanim benim be"ye varan yorumlarinizin herhangi bir mantikli motivasyonu olmadigi cok belli.
Mesaj tarihi:
öyle bişi yok, gece klüplerinin / alkolün olduğu ortamları az bişi biliyordur herkez. sonra kafam güzeldi otele gittik diyen kız ve çığlık atıcakken ağzını kapamış. otelede zaten çuvalın içinde soktu heralde. kızın kendi anlattığı hikayede tutarsızlık var. tutarlı bi hikaye olsa en azından kızın dediğine göre tecavüzdür diyebiliriz. ama kız kendi anlattığında resmen kolpaladığını belli ediyor.
Mesaj tarihi:
yazık çok iğrenç bir durum. çok yazık üzüldüm hakikatten.

1 yıl önce falan ünlü bi dizi oyuncusu da büyük adada mı ne tecavüze uğramıştı. adını sanını pek açıklamadılar. adaya gittinde yolda yürürken bi 17 yaşında bi amele kadını dövüp ormana kaçırıp tecavüz edip bırakmış.. hayattan tiksiniyorum böle şeyleri duyunca. ne kadar iğrenç yarabbim.. tecavüzcüyü öldürmek de olmaz. kısasa kısas olmalı.
Mesaj tarihi:
böyle aptal insanlar oldukça daha çok tecavüz olur oh şikayet eden yok bişi yok sarhoşken al götür bi yere sonrası kolay. gerçi şikayet etse nolcak iyi halden 3de 1ni falan yatar 1-2 yıla gelir
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

23 yasinda insan ciddi iliski yasariz diye kor kutuk kol kola biriyle otele gidiyorsa bi de ustune buna tecavuz diyorsa, ben hakim olsam buna ceza keserim.

ahuaha

adalet keşke böle çalışsa
Mesaj tarihi:
Evet bu durumda polise gitmedi diye tecavüz olmadığına kanaat getirebiliriz. Tecavüz ciddi bir suçtur ve tecavüze uğrayan kişinin kendi isteği dışında, şiddet kullanılarak izole edilmesi ve zorla cinsel ilişkiye sokulması gerekir. Tecavuz magdurlarından ilk alınan örnek tırnak arasından çıkan DNA örneği ve sperm dir. Bunun dışında adli tıp raporu ve gidilen barın otelin kamera kayıtları esas alınır. Görgü tanıklarının ifadesi bu iki unsur olmadığında resen dikkate alınmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti muz devleti değildir. Sadece zengin diye bir kişinin hakkında -isim vermeden de olsa- kanıt olmadan iftira atılamaz. Türkiye'de "sosyal baskı ile polise gidilmez" sözü bugün cahil köylülerce bile benimsenmemekle birlikte genç bir birey'e yakışmaz. Zorda kalan kişi hakkını aramak ve suçluları adaletin karşısına çıkarmak ile yükümlüdür. Eğer hukuksal sistemde bozukluk varsa, Türk Gencinin yegane amacı bunu gidermek ve milleti çağdaş medeniyetler seviyesinin ÜZERİNE taşımaktır...
Bu konuda gerekli açıklamayı Mustafa Kemal ATATÜRK nasıl da dile getirmiştir:
" Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir.

Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır.

Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu,

“Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir.

Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır.

Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek,
ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır.

Mahkeme onu yargılayacaktır.

Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”

Onu hapse atacaklar.

Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp,
haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek.

Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım.

Eğer buraya haksız olarak gelmişsem,

bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”

" İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği! "

Mustafa Kemal ATATÜRK

Saygılarımı sunarım!

Mum_Chamber said:

kiz polise gitmedi diye tecavuz olmadigina kanaat getiremezsiniz. gamze ozcelik bile gidemedi polise video internete dusene kadar. size bu isler cok kolay geliyor anlasilan da, oyle degil. turkiyede sosyal baskiyla polise gitmek asil insanin hayatini karartacak hareket olabilir.

ayrica bir gazetede diyalogun yayinlanmasi demek gercekten de gidip bilincli bir sekilde roportaj verdigin anlamina gelmez. gazeteciler bir cafe'de konusmalari da roportaj gibi yazarlar, bu anormal bir durum degil. "anlat bakalim ne oldu" diye sorup planli, randevulu bir roportajmis gibi yayinlanmis olabilir.

hadi onu da gectim, kiz dunyanin en aptal insani bile olabilir. gercekten de bilincli bir roportaj vermis de olabilir, aklinca tecavuzcunun imajini zedeleyerek intikam almaya calisiyor da olabilir. motivasyonunu bilemeyiz. ama sizin "aslanim benim be"ye varan yorumlarinizin herhangi bir mantikli motivasyonu olmadigi cok belli.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Açıkcası bu gerçek bir röportaj ise çok tutarsız cevaplar.
Hepsini geçtim eğer tecavüz varsa gider polise şikayetini yaparsın.
Eğer yoksa bi playboy bana tecavüz etti ama ben şikayet etmicem diye haber olmaya çalışmak çok ucuz.

Şu soru ve cevap da ilginçmiş;

"Sana şiddet uyguladı mı?
Yok hayır. Sadece üzerime saldırdı. "

Bu ne be?
Mesaj tarihi:
tecavüz varsa polise git demek çok kolay değil bu ülkede. bakire olmamanın bile ölüm sebebi olduğu bir ülkede, her ailenin her çevrenin bu normal kabul etmesi kolay değil o kadar. polise gitseymişle olmuyor öyle.
Mesaj tarihi:
olay çok saçmaymış lan.herifle henüz o gece kulüpte tanışıp iç iç kudur,kör kütük sarhoş şekilde kol kola çık,beraber otel odasına git,sonra ne oldu? tecavüz etti.

şu yukarda saydığım olaylar silsilesinin son aşamasının cinsel ilişki olduğunu bilmeyecek kadar saf bi kızın zaten gece ortamlarında işi ne? ayrıca çocuk bile anlar bunu yani.resmen para koparmaya veya azcık şöhret olmaya çalışan bi insanın kurgusu bu ama maalesef yenilecek kadar iyi bi kurgu değil.

said:

Seni otele gitmeye nasıl ikna etti?
Hatırlamıyorum ama belki ciddi bir ilişki yaşarız diye düşündüm.

daha o gece , gece kulübünde tanıştığın bi adamın beraber otele gitme teklifi üzerine "hmm ciddi bi ilişki yaşarız belki" diye düşüncelere kapılmak ta bambaşkaymış.
  • Yeni Oluştur...