Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya kafama takıldı bizim gayet salak bi kız vardı okulda notlarıda normaldi yani orta falan gitmiş UVAda okuyor falan ne bölümü bilmiyorumda nasıl oluyor o işler ne istiyorlar gitmek için yoksa parayı bas direk gir aşağı yukarı bi notların varsa şeklinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 amerikada undergrad hic zor degil, iyi SAT puani getireceksin, Statement of Purpose'in cok iyi olucak (ve baska essayler varsa onlar da) o kadar. Parayi da vericeksin tabi yilda 40k tuition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 peki orda da burdaki gibi üniversite okuma manyaklığı var mı üniversite diye bileklerini kesecek millet... birde burs rahat alınıyor mu ki acaba yoksa millet nasıl verecek 160k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 * Excellent performance in a rigorous secondary-school program * Recommendation from guidance counselor and one teacher (required) * Extra-curricular involvement and honors * Writing as demonstrated in the Admission Essays * Results from the SAT I or ACT (including writing section) * Results from SAT Subject Tests (strongly recommended; any two subjects of your choice) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 state univler var, herkes ozelde okumuyor para yuzunden :) bilmiyorum ben grad ogrenciyim, undergradin burs vs islerini bilmiyorum o yuzden, madmaximus veya aquila'ya sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yabanciya vermezler burs. onun disinda kredi aliyosun, mezun olunca tikir tikir oduyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 grad undergrad noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 undergrad lisans grad yuksek lisans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 - Toefl dan 80 üzeri not - Eger State , Flagship , Public Universiteler istiyorsan ortalama 1400 üzeri bir SAT skoru - Lise Transcript - Essay , Resumé - Referans mektuplarını okula yolluyorsun xD Universite ye göre Yabancı öğrenciye burs verip vermemesi değişiyor. Sporcu bursu filan o konular farklı tabi undergraduate de. Kısacası en az yılda 25-30k Tuition veriyorsun ki amerikada eğer orada yaşayan in-state öğrenci değilsen özel , devlet farketmiyo her şekilde yıllık 20k dollara yakın bir para veriyorsun. In-state olsan en fazla 4k-5k veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ya bence boyle boyle demeyin; "okuluna gore degisir; danismana git" diyin. Sana neyin ne olacagini, ne olabilecegini danisman anlatir. Iki uc mesajla ve bir iki gunle cozulecek isler degil. Oturup adam gibi vakit harcaman gereken ve hakkaten ogrenmen gereken seyler var. Bunlar da oyle ayakustu konusulmaz. Yurtdisi danismanlik ofisleri mevcut. Ilgili konuyu egitim bolumunde vakti zamaninda acmislardi. Arayip bulabilecegine inaniyorum; onlardan birisine gidip durumunu acikla. Onlar da sana yol gostersinler. Ek: Boyle boyle olur demeyin dememin sebebi; sen forumun tekinde adamin birisin. Yarin su ilk mesaji atanin bir arkadasi gelir "kanka bizim bi tanidik var, valla atladi gitti, simdi kose" der; onun sozunun sizin sozunuzden bir farki kalmaz. Isi uzmanina birakmak en iyisidir. Hem biliyosaniz, her okulun sartlarinin farkli oldugunu da biliyosunuzdur zaten. Kimisi ihtiyac bursu verir kimisi ihtiyac parasi toplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kendisi icin degil de tanidigi gitmis, nasil gittigini merak ettigi icin soruyo diye dusundum ben. bunlari daha once bi ton konuda konustuk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Parayi bastigin yer onemli tabi de UVA'e oyle "bastim gittim"lik bir okul degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 aquila said: yabanciya vermezler burs. onun disinda kredi aliyosun, mezun olunca tikir tikir oduyosun. yabancılara özel burslar var ama genelde tuitionla kıyaslarsan çok komik miktarlar oluyor. ayrıca şu an okuldan aldığım burs amerikan bursu. çok istisna olsa bile verebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar