ReBeL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bence komplex yapın izmirde buluşma olmuyorsa bu sizin sorununuz biz karşıyakada paticik tayfası olarak her boş vaktimizde buluşuyoruz bence sizde karşıyakdaki buluşmalardan birine gelin[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 aha kıskançlara bak hemen buluşuyolar :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya buluşup napıcaz bu sıcakta gidelim böle bütün izmirli patiler çeşmeye bi farkımız olsun :P resimlerde yollarız buraya nispet yaparız sharky ve ben siz hepiniz sırayla deve güreşi (sağlam takımızdır 5 yaşımızdan beri bu sporu yaparız hani :) ) [signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold [Bu mesaj eradicator tarafından 08 Temmuz 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bekleyin yaw yeni gittim ordan...soona buluşursunuz cnm acelesi yogh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 heheh abi bi msg attım hemende buluştuk yani :D benim söledigim insanlar okadar cabuk yapsalardıııııı :)[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 abı bırı onderlık yapsın bulusalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar