Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 olm tam şerefsizim lan canınız çeksin it gibi sipariş verdim birazdan gelir mis gibi marmaris büfe yicem sizde oturun öyle sefil gibi aç aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 onu bırakta bu soulja boy nasıl yaptı bu ünü vayminak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 o dans olayi tuttu bi sarkiyla, gerisi geldi. superman that ho diye hangimiz yapmadi o hareketleri ha? delikanlica soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oranın cok super acılı ezmeli dürümleri var. denk gelirse guzel yaparsa usta, seks gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 olm bildiğin dansı ezberledim lan bu kadar zevkli bir dans olamaz hahuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sarhos sarhos sokaklarda, elleri sallayip saga sola ziplamak gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 arkadaşın annesi içi ful yemek dolu bavul göndermiş EHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aquila said: sarhos sarhos sokaklarda, elleri sallayip saga sola ziplamak gibisi yok. tabiki var sarhos sarhos sokaklarda, elleri sallayıp saga sola zıplarken acılı ezmeli durum yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ful mu? canın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 elleri sallarken dokulur olm durum. aciktim ben de gidiim doner aliim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 dopdolu eşit midir fumful? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 dökülmüyo işte, o acılı ezmeyi, o dönet eti o lavaş emiyo bir oluyo özümsüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 kaşarlı bifteklisini canım öyle bir çektiki yalnız. fak izmir. izmirde yok dimi lan marmaris falan. hayır bırak marmarisi soslu hamburger yok ki o nerden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 kitana said: onu bırakta bu soulja boy nasıl yaptı bu ünü vayminak Souljah bone thugs zamanında iyiydi hatta Layzie bone ile düeti var gayet başarılı ama sonrasında bozdu kendini. Şuanki Souljah yani fake Souljah Boy ününü ergen gençlerin sayesinde kazandı. Her biri amele amele dans ediyor eykey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Farinal said: olm tam şerefsizim lan canınız çeksin it gibi sipariş verdim birazdan gelir mis gibi marmaris büfe yicem sizde oturun öyle sefil gibi aç aç allah belani versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Vingthor said: kaşarlı bifteklisini canım öyle bir çektiki yalnız. fak izmir. izmirde yok dimi lan marmaris falan. hayır bırak marmarisi soslu hamburger yok ki o nerden olsun. oyy oyy kaşarlı biftekli www.marmarisbufe.com/images2/sand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 böcek illa banada bela oku diyorsunuz. Subeler baktimda hep zengin bebelerinin oturdugu yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ''bana bela işlemez dostum. belanın kendisi benim zaten'' demek isterdim de diyemicem bu ara çok ezik bir tip oldum çıktım. selam bende merter zeytinburnu tarafındayım. burada bol bol kamyoncu yemeği yapan büfeler var. bir tabak yemekle 1 tane ekmek getiriyolar. obez olcaz hepimiz. imdak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 esnaf büfeleri vb. mekanlar hepsini yönetir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 he şu da bir gerçekki buradaki yediğim yemeklerin tadı marmaris büfe'de yoktur. genel kitleleri kamyoncu olduğu için adamların acayip kaliteli lezzetli yemekler yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 orjinal marmaris büfe mi şu yukardaki link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yemek yemek dediniz karnım acıktı. ne yapsam acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bende çok acıktım :( melemen söyledim de gelmedi daha. bayılcam açlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 eh canım çekti. sabah vakit geçsin diye buzdolabını temizliyordum o sıra domateslerin kötü olduğunu gördüm biraz tüylenmişlerdi ki normal yani oturup yemiyorum neyse bundan sonra yetecek kadar alırım. şimdi biraz domates olsaydı yapardım üşenmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar