ses Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Gear biraz güncellendi o yüzden yeni konu açayım dedim, Rogue; Armory Okul işlerine iyice sarmam gerektiğinden dolayı account'umu satıyorum. Char gördüğünüz gibi 3/5 tier9~ , helm'ide onixia'dan BloodFang .Hit ve expertise cap durumda.Hack and Slash spec silahlarıda 245 ilvl.Arm pen. Grim toll'la capli hatta overcap'li:D İki mesleğide full Enchanting ve JC.Çoğu dps end-game charda olduğu gibi. Epic fly'ing skill'i var , altındada Bronze Drake var.Ground Mount olarakta çok rare olan ve VOA'dan düşen 3 kişi binilebilen Grand Black War Mammoth var. Pvp gear'ı pve'nin yanında biraz daha zayıf.Furious deadly karışık helm olarakta yeni onixia'dan düşen BLoodFang'i kullanıyorum, Furious Bracer ve Boots.Misclerin hepsi tamam.Silah olarakta Furious tier 1 (178 dps) dagger'ı var. "Of The Nightfall" tittle'ıda mavcut. Paladin; Armory Buda alt karakterim.Main gear'ı tanking için, 33K hp, 550 def, armor cap. onixia head questinden trinketi var.Çok şahane olmamakla birlikte birazda retri gearı var. Accountta ayrıca bitanede 71 drood bitanede 70 Dk var. Account Battle.net merge'lü o yüzden satarken account'un kullandığı e-mailide vereceğim.Alan arkadaş isterse değiştirebilir. Fiyat olarak 300 lira istiyorum.Takas kesinlikle düşünmüyorum İlgilenen arkadaşlar özel mesajla bana ulaşabilirler. Herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 250 lira oldu satalım kurtulalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar