Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Fighter Classı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yani wizzie is yapmazmi sonuc olarak? :) Ne biliym yani en yuksek dmgi fire spec veriyor diye okudum gerci 331 dmg atan boltun sanirim 20 saniye cast time penaltysi var[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider
Mesaj tarihi:
Mastery of conc mesela iyi gibi rvr icin sonra volcanic pillar dmg icin mystic crystal lore battle sonrasi power heal icin,physical defence bide hit icin toughness olabilir gerci bir kismini sorcta alabiliyor[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider
Mesaj tarihi:
Recast time(pyro bolt) 20 saniye olayi gercekmi yani bana surreal gibi geldi.20 saniye ne demek?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider
Mesaj tarihi:
Peki soyle degilmiyani pyro bolt attiktan sonra baska buyuler cast edebiliyorsun heralde?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider
Mesaj tarihi:
E heralde :) sadece 2 bolt için onlar. Zaten bütün bolt larda var sadece wizard da değil.(2 boltun var bu arada 2 si için timer farklı yani ard arda atabilirsin)[signature][hline].
Mesaj tarihi:
Earth almaya degmezmi? baska bir arkadasimda ice dusunuyor ama earthmu olmali??(buldum soruyorum haha)[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider
Mesaj tarihi:
tabiiki oda var
eğer defansif oynayacaksan saracen
ofansif oynayacaksın highlander
briton da orta karar gibi :)[signature][hline]Mirzabey / Paladin
Daggerfall / İnfiltrator
DAOC Kay
www.the-huns.com
www.generaller.com
Mesaj tarihi:
nasıl ofansif paladin olmaz ya. 2h pally bal gibi de ofansif
buffsız ve slash pally bana 450 vuruyo(inf leather)[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald
Mesaj tarihi:
düşüncelerimiz görüşlerimiz tecrübelerimiz oyun tarzlarımız farklı birşey diyemem daha başka.[signature][hline]Mirzabey / Paladin
Daggerfall / İnfiltrator
DAOC Kay
www.the-huns.com
www.generaller.com
Mesaj tarihi:
said:
malsahibi, 05 Temmuz 2004 14:42 tarihinde demiş ki:
nasıl ofansif paladin olmaz ya. 2h pally bal gibi de ofansif
buffsız ve slash pally bana 450 vuruyo(inf leather)

bende izah etmeye çalıştım ama...[signature][hline]Mirzabey / Paladin
Daggerfall / İnfiltrator
DAOC Kay
www.the-huns.com
www.generaller.com
Mesaj tarihi:
herkes paladine alcam 2 h i yardırcam diye başlıyo sonra s/s respec ediyor.Wicon var bizim serverda rr 10 paladin yeni respec etti 2h e geçen soyadını değiştirmiş WTBrespecstone diye =)[signature][hline].
  • Yeni Oluştur...