Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pixel Art Örneği

Qui

Öne çıkan mesajlar

pixel art çok özenilen birşeydir. Eğlenceli de oluyor ama belli süre sonra geliştiremessen kendini baymaya başlıyor. Bende heveslendim ama baktım ki bana bir faydası olmayacak hiç uğraşmadım. Kendini bu işe verenlere ayrıca bir saygı duyarım.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

bana da tutorial lazım. ama mevcut tutoriallar hep photoshop için, ve "şimdi şu toolu alın, bilmemneyi 75% yapıp boyayın anasını satıyım, şimdi yine photoshop bilmemne toolumuz ile..." şeklinde. oysa daha çok pixelartı pixelart yapan belli çizim kurallarını öğrenmek istiyorum. hani ne bileyim, basit isometric çizim kuralları, fazla renk kullanmadan güzel gölgelendirme, neyin ayrıntısına ne kadar inilmeli, neye fazla dokunulmamalı, ufak çalışırken çizgilerin birbirine karışmaması için ne yapılmalı gibi basit konularda bilgi lazım.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...