Qui Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kaynak Birisi demişki: "i'll never understand pixel artists... you're all crazy." :))PixelArt Tutorials[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 pixel art göz bozarken mutlu olmaktır :)[signature][hline]Nefr, 07 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: i ban thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu arada tutorial veya linki içeren topiclerin başına [tutorial] yazsak sonra bulmak kolay olsa ? :D[signature][hline]Nefr, 07 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: i ban thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 www.pixeldam.net adamlar çok güzel şehir yapmiş[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 pixel art çok özenilen birşeydir. Eğlenceli de oluyor ama belli süre sonra geliştiremessen kendini baymaya başlıyor. Bende heveslendim ama baktım ki bana bir faydası olmayacak hiç uğraşmadım. Kendini bu işe verenlere ayrıca bir saygı duyarım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bana da tutorial lazım. ama mevcut tutoriallar hep photoshop için, ve "şimdi şu toolu alın, bilmemneyi 75% yapıp boyayın anasını satıyım, şimdi yine photoshop bilmemne toolumuz ile..." şeklinde. oysa daha çok pixelartı pixelart yapan belli çizim kurallarını öğrenmek istiyorum. hani ne bileyim, basit isometric çizim kuralları, fazla renk kullanmadan güzel gölgelendirme, neyin ayrıntısına ne kadar inilmeli, neye fazla dokunulmamalı, ufak çalışırken çizgilerin birbirine karışmaması için ne yapılmalı gibi basit konularda bilgi lazım.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yanlış bilio olabilirim de gözlemlediğim kadarıyla bi renk yapılıo, gölge için baya bi koyusu oluo aynı rengin asıl olay ise perspektif, genelde izometik çizilio.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 zed, senin o dediğin 1. sınıftaki temel sanat derslerinin içeriği :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar