Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Merhaba arkadaşlar, Geçenlerde Logitech marka bir klavye aldım , şık ve rahat ettiğim bir klavye.. Çok ahım şahım birşey olmasa da bir miktar para ödedim sonuçta o yüzden yeni bir klavye almak yerime , ihtiyacıma göre modifiye edebilir miyim onu merak ettim . İhtiyacım şu : Rusça öğrenmeye başladığım için Rusça karakterler lazım oluyor , üzerinde yazmadığı için her seferinde deniyerek bulmak zor oluyor , ezberliyemiyorum . Aynı şekilde sanal klavye kullanmakta öyle.. Böyle minik yapıştırma setler bulunur mu piyasada , tuşların köşesine otursun , hem TR hem RU klavyeyi görebileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yurt disinda var RU icin kücük cikartmalar. Ve bir cok rus arkadasim ana dilleri olmasina ragmen kullanmak zorunda kaliyorlar. tanidik biri varsa rusyadan gönderebilir. yada amazona felan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 amazona gitmeye gerek yok http://urun.gittigidiyor.com/Rusca-Klavye-Sticker_W0QQidZZ21296162 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Evet ben ordan getirteyim ya da amazon , ebay gibi bir yerden alayım , dusuk ucretli oldugu icin gumruk sorunu olmaz sanirim .. Buraya kac dolara yolluyorlar haberiniz var mi ? Giddigidiyor dan almak istemiyorum , bir turlu isinamadim siteye ve satıcılarına.. Ayrıca pahalı duruyor 20 TL bi stikcker , klavyenin kendisinden pahalı nerdeyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar