-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Komando olup sonra ,Mit de üst düzey ajan olmak istiyorum..... bizim için yarın yoktur...,göz kırpmadan adam harcarız,siz sıcak koltuğunuzda otururken düzeni biz sağlarız,yüzüne bakmaa doyamıcağın cillop gibi ajan manitalarla takılırız :) *!havaya girer* *!yavaş,karizmatik biçimde gölgeye karışır*[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Aegean, 28 April 2003 18:30 tarihinde demiş ki: nasıl ya grafik tasarım güzel sanatlar mı oluyo? e mf gerekmiyo mu bunun için?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) mf dediğin matematik-fen mi anlamadım da.. eğer buysa, hyr gerekmiyor. Zaten Yetenek işi..bölümün önemli değil. Orayı kazanmak problem değil.. önemli olan yetenek sınavını geçebilmek.. inşallah geçerim her ne kadar da zor olsa.. yeteneğime güveniyorum..[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Boğaziçi üniv - bilg mühendisliği[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Hamburc college - muzik[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Odtü Elektrik-Elektronik Lakin bu öss şeysine girenlerin yarısı orayı istiyor, nasıl olacak bilemen.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 fizban o laf bana geldiyse orayı bitirirsen direk en az ayda 10.000$ maaşla çalışıosun maerikada yane müzisyenlik burda ucuz..[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bu hayal gercek haytta dedigim gib i endüstriyel tasarım en iyi yapcagım iş[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 boğaziçi bilgisayar falan yada endistürü mühendisi yada yada elektronik mühendisi boğaziçin veya odtüde ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 çift kariyer: gündüz endüstriyel tasarımcı ya da mimar. gece barda gitarist. hayal değil gerçek,ideal.[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben basbakan olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben de sekreterin oliyim :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ubs computer sience idi ama hala lisedeyim 20ye geliyorum lise lise uhuhu[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 sakın üni versite üniversitedir mantığıyla abuk bi ünye gitmeyin "konya selçuk zede" den bir tavsiye size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 valla ben dış ülkede denizciligi okicagim[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 istediğim üniversite farklı ama zorunlu olarak bilkent e gidicez bu gidişle ordan istediğin bölümü seçiyorsun zaten aehu Bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri olabilir Olmazsa uluslararası olucak aue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: fizban, 27 April 2003 23:16 tarihinde demiş ki: şu var slayer, ben zaten boaziçi endüstri mühendisliğini kazanırsam, başka bi programla birlikte çift anadal yapmayı düşünüyorum. bi sene daha okuyosun topu topu, 5 senede okul bitiyo [hazırlık hariç, bi de bi dönem amerikaya yolluyo işte okul istersen] fakat sonra master yapmadan direk doktora programına başlıyosun. ah be şekerim, ben de öyle diyodum, işletme okurum, yanına da psikoloji double major yaparım filan diye de, kazın ayağı öyle diil. o okulun bahçesine yayılmanın tadına bi kere vardın mı, bi daha ööle dabıl mabıl demiyosun işte. zalak gibi 2.46 ortalamayla mezun olmaya talim ediyosun tek bölümden. hayalimdeki bölüm BÜ işletmeydi, girdim de, şimdi pişmanım arkadaşlar. şimdiki aklım olsa bambaşka bir bölüme girerdim, adam gibi bişey öğrenirdim. aranızda işletme okumak isteyen varsa sözlerimi not etsin bi kenara: eğer gerçek bilgiden hazzeden bir insansanız, zaten bildiğiniz şeylerin 88 değişik terimle size anlatılmasını sevmiyorsanız uzak durun. mutsuz olursunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 :) Ema hele bir de turizm işletme okursa daha da fecii durum, 2 yıl işletme gösterip birde üzerine 2 sene o dediğin terimlerin daha hümanist versiyonlarını okuyorsun.. turizm işletmecisi okuyarak olunmaz çalışarak olunur.. biraz hümanist'sen iyi niyetli ve çalışkansan zaten yükselirsin.. boşu boşuna 4 yıl heba etmenin alemi yok..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ben odtü veya amerika mit elektronik mühendisliğine girip piskopat olmak isterdim.gerçi şu anki bölüm tutuyor ama okul tutmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 BÜ yönetim bilişim sistemleri fena görünmüyor bu bölümde okuyan, bilgisi olan varmı? bi de beykent de varama orası hem beylik düzünde (ki seneye taksime taşınıyor) hem de paralı vakıf üniversitesi burslu girsem bursukaybedecem die hayatımızerhir edecem[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 MIT fizik bolumuydu. olmadi. odtu fizikle idare etcez eheh[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bu arada beninkini söyliyim ama dalga gecmeyin. Frankfurt "Goethe".[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar