Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Idealinizdek universite ve bölüm hangisi yada hangisiydi?

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Komando olup sonra ,Mit de üst düzey ajan olmak istiyorum.....

bizim için yarın yoktur...,göz kırpmadan adam harcarız,siz sıcak koltuğunuzda otururken düzeni biz sağlarız,yüzüne bakmaa doyamıcağın cillop gibi ajan manitalarla takılırız :)
*!havaya girer*
*!yavaş,karizmatik biçimde gölgeye karışır*[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form
Let it be known I'm troublesome
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 28 April 2003 18:30 tarihinde demiş ki:
nasıl ya grafik tasarım güzel sanatlar mı oluyo? e mf gerekmiyo mu bunun için?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

mf dediğin matematik-fen mi anlamadım da..
eğer buysa, hyr gerekmiyor. Zaten Yetenek işi..bölümün önemli değil. Orayı kazanmak problem değil.. önemli olan yetenek sınavını geçebilmek.. inşallah geçerim her ne kadar da zor olsa.. yeteneğime güveniyorum..[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
my icq no: 97135892
if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 27 April 2003 23:16 tarihinde demiş ki:
şu var slayer, ben zaten boaziçi endüstri mühendisliğini kazanırsam, başka bi programla birlikte çift anadal yapmayı düşünüyorum. bi sene daha okuyosun topu topu, 5 senede okul bitiyo [hazırlık hariç, bi de bi dönem amerikaya yolluyo işte okul istersen] fakat sonra master yapmadan direk doktora programına başlıyosun.

ah be şekerim, ben de öyle diyodum, işletme okurum, yanına da psikoloji double major yaparım filan diye de, kazın ayağı öyle diil. o okulun bahçesine yayılmanın tadına bi kere vardın mı, bi daha ööle dabıl mabıl demiyosun işte.
zalak gibi 2.46 ortalamayla mezun olmaya talim ediyosun tek bölümden.

hayalimdeki bölüm BÜ işletmeydi, girdim de, şimdi pişmanım arkadaşlar. şimdiki aklım olsa bambaşka bir bölüme girerdim, adam gibi bişey öğrenirdim. aranızda işletme okumak isteyen varsa sözlerimi not etsin bi kenara: eğer gerçek bilgiden hazzeden bir insansanız, zaten bildiğiniz şeylerin 88 değişik terimle size anlatılmasını sevmiyorsanız uzak durun. mutsuz olursunuz!
Sosyal ağlarda paylaş

:) Ema hele bir de turizm işletme okursa daha da fecii durum,

2 yıl işletme gösterip birde üzerine 2 sene o dediğin terimlerin daha hümanist versiyonlarını okuyorsun..

turizm işletmecisi okuyarak olunmaz çalışarak olunur.. biraz hümanist'sen iyi niyetli ve çalışkansan zaten yükselirsin.. boşu boşuna 4 yıl heba etmenin alemi yok..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Sosyal ağlarda paylaş

BÜ yönetim bilişim sistemleri fena görünmüyor

bu bölümde okuyan, bilgisi olan varmı? bi de beykent de varama orası hem beylik düzünde (ki seneye taksime taşınıyor) hem de paralı vakıf üniversitesi burslu girsem bursukaybedecem die hayatımızerhir edecem[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...