Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bugün Türkiye'nin en sıcak günü olacak arkadaşlar.Tüm patilere serin vegölge olan yerlerde oturmalarını tevsiye ediyorum...Harbiden acayip sıcak olacakmış...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ölcez desene. Öf ya. İsveçe kaççam.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Solonor, 07 Temmuz 2004 00:23 tarihinde demiş ki: Ölcez desene. Öf ya. İsveçe kaççam. İsveç kızlar güzel olmasa kaçmassın ha sen yokmusun sen :)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:24 tarihinde demiş ki: said: Solonor, 07 Temmuz 2004 00:23 tarihinde demiş ki: Ölcez desene. Öf ya. İsveçe kaççam. İsveç kızlar güzel olmasa kaçmassın ha sen yokmusun sen :) tabi yaa sıcaktan mı kaççak sanki[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yarın calısıyorum bırde arkadaslarla dalgae gecıyordum sız calısacaksınız dıye puaha o gun bana geldı caktı bakalım ne olcak yarın yapısık kalamam ınnallah asvalta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben isvece uluslararasi iliskiden ziyade 2-3 mb ile nasil dosya film cekilir onu gormeye gidecem ....tabi arada yeni esler dostlar akrabalar edinirsek ne ala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:24 tarihinde demiş ki:İsveç kızlar güzel olmasa kaçmassın ha sen yokmusun sen :) heralde lan delikanlı deil mi solo höhöyt tey[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Inanmıyorum olm ne sıcağı bizim burada havalar berbat fırtına bir yandan yağmur bir yandan Allah hayır etsin..[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Deep-Night, 07 Temmuz 2004 00:30 tarihinde demiş ki: said: Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:24 tarihinde demiş ki:İsveç kızlar güzel olmasa kaçmassın ha sen yokmusun sen :) heralde lan delikanlı deil mi solo höhöyt tey solo delikanlıda dikkat etsin kendine isveçtede havalar soğuktur :D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Lyn, 07 Temmuz 2004 00:31 tarihinde demiş ki: Inanmıyorum olm ne sıcağı bizim burada havalar berbat fırtına bir yandan yağmur bir yandan Allah hayır etsin.. sizin ora nere ben izmirdeyim...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 UUUu ızmırlımısın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Llama, 07 Temmuz 2004 00:34 tarihinde demiş ki: UUUu ızmırlımısın karıştırma şimdi memleketi hava zaten sıcak....[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ok karıstırmıyalım ama ızmır ayrı bısıcak olur bee[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Llama, 07 Temmuz 2004 00:36 tarihinde demiş ki: ok karıstırmıyalım ama ızmır ayrı bısıcak olur bee oowww hemde nası[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 olm beyler haydin trabzon a esiyor püfür püfür gidek orda kalak :D ne güzel kebap işte :D yağmur fln yağıyormuş arada :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hadı kacalım trabzonas[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 07 Temmuz 2004 00:45 tarihinde demiş ki: olm beyler haydin trabzon a esiyor püfür püfür gidek orda kalak :D ne güzel kebap işte :D yağmur fln yağıyormuş arada :D Paticik Trabzon Buluşması Düzenleyelim [Nargile bilem olsun :D][signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Llama, 07 Temmuz 2004 00:48 tarihinde demiş ki: hadı kacalım trabzonas sen dur sen kaçamazsın yarın işe gitçen olum :)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 olsun lam sizimi kırcaz ama... bir kaç problemimiz var... orda küpe takmicanız etrafta artis artis gezmiceniz saçlara abuk şeyler yapmicanız orada delikanlılık almış başını gidiyor ama oranın dostluğu arkadaşlığı gibisi yok[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:48 tarihinde demiş ki: said: Llama, 07 Temmuz 2004 00:48 tarihinde demiş ki: hadı kacalım trabzonas sen dur sen kaçamazsın yarın işe gitçen olum :) yarın sıcakta nasıl calısıcam ben kacmam lazım ızmırden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 buda sıcaksa.... pıff... KIŞ GİBİ YAZ İSTEMİYORUM BEN!! *!isyan eder*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kupesız cıkmam abı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ozaman gözünde yada bitarafında morluklara ağrımasına rağzısın her aynaya bakışında bi yerinde morluk görmek zorundasın :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Halfmumi, 07 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki: buda sıcaksa.... pıff... KIŞ GİBİ YAZ İSTEMİYORUM BEN!! *!isyan eder* *!halfmumi'yi izmir'e davet eder* gel gör istediğininden fazlasını bulursun ;)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 teksasmı lem orası[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar