SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 herhangi bi dairede oturan, benimle aynı ağa bağlanan, internetin içine eden arkadaş bulursam bi çift lafım var ikshemstıra gireceksen gece gir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 lan patide apart kelimesi 50 kere kullanıldıysa 40ı sana ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 apart 41 oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 fakirlik ya apartman alacak param yok apart kısmıyla yetiniyorum apart elimde, man ı da aldım mı tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ban him! böyle iğrenç espriler yapma lan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 SeaGle said: apart 41 oldu (tu) Seninle beraber 42. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 of bende neler var daha hadi ben yattım zaten çok kötü bi iş yaptım, vizeler 16 sında başlıyor ve ben cod modern warfare yükledim multi ayarı yaptım oynuyorum, yedik tezeği galiba. Neyse birşey olmaz aslında Hadi yattım lan sabah ders var sdfg aparttaki ikshemstırcı sabahlara kadar izle şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 seni apartta kıstırıcam siigıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 seni bulacaam olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sen apart(43)da mı kalıyon köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar