knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 makinaya yeni format atildi ve internet asiri yavas.baglanti durumuna baktigim zaman giden 90000 gelen 8000 spyhunter turu seyleri yukledim ama bisi bulamadi dogal olarak cunku makinaya yeni format atildi bombos.neden olabilir? sistem windows xp pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Virus taramasi yapmani oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 dial upsa zaten uçtu bu aralar[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 merak etme bu sorunu yaşayan tek kişi deilsin. Adaware yukle guncelle. tarat. Sonra da virus taraması yap. Hala yavaşsa(ki sanmam) bağlantıda bişe var demektir.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar