Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Beyler elinde; Grim Fandango, Curse of the Monkey Island, Sanitarium olanlar varsa[Ankara tabi ki] sizden parayla alabilirim veyahut kopyalarız karşılığını veririm ya da hayırlı bir vatandaş varsa bedava kopyalayabilir merak etmeyin karşılığını veririm. Haydi millet ADVENTURE oyunları ölmesin onları yaşatalım önce burdan başlıyalım ya lütfen bana bir ulaşın burdan olmasa bile [email protected] adresine mail atın lütfen... Acil eroin krizi gibi bi'şey bu acilen bulup oynamam lazım oyunları. Ayrıca bunlara ek olarak elinde Abe's Oddysee ve Abe's Exodus olanlar varsa onları da alabilirim LÜTFEN ÖZELLİKLE GRIM FANDANGO SAHİBİ BİRİ VARSA HUUBVVAAA İMDAAAK....[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Grim yk ama en az onun kadar nelki de daha sağlam hemde orjinal bişe var bil bakalım ne :) fullthrottle ..... Ama uyarmalıyım şimdiki dost ta olan değil eski yani.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Höeeem eski pir adventure sever olarak full thortlle oynamadım utanıyorum :D e verirsen oynarız :D[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Veririm sen bilkent e gelirsen veririm,oynarsın sonra verirsin ya da kopyalarız.Önceden geleceğin günü yazarsan iyi olur.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Grim fandango ve sanitarium var.. İstersen kopyalayıp yollarım ama boş cd yok şu an bende :) dvd ye isolarını yazıp yolluyum sen orda cd ye yazarsın istersen... yer istanbul..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Eöeeh Ankara olsaydı olurdu neyse sağol gene de.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar