Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyunu nerden bulabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En severek oynadığım oyunlardan biri; Twinsen's Odyssey (Little Big Adventure 2) ancak cd sini bulamıyorum.Birkaç yere baktım fakat eski olduğu için satılmıyor.İnternetten indirme gibi bir şansım varmı? varsa nereden,nasıl? yada satın alabileceğim bir yer(istanbul).
Şimdiden teşekkürler ;)[signature][hline]Simbul wannabe =)
Mesaj tarihi:
patiden aratsan? böyle oyunları bulabileceğin bi yeri anlatan thread açılmıştı bi ara ama yerin adını hatırlamıyorum[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Vay be zamanında az oynamadım o oyunu burada bir arkadaşda var ama sana gonderirmi bilemem bana bile zamanında zor vermişti geçenlerde konusu açıldıda hala varmış elinde bizde Van'dayız :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Mesaj tarihi:
Benim açtığım şu foruma bakabilirsin yardımcı olabilir belki...Ben de bir sürü eski oyun arıyorum zaten paticiğe de açmıştım Grim Fandango, Curse of the Monkey Island, Sanitarium vs vs...
Eski Oyunları Bulmak
Ama level forumlarına üye olman lazım o ayrı bi olay...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim

[Bu mesaj Cd- tarafından 06 Temmuz 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hepinize teşekkürler , bir arkadaşım bulmuş oyunu yarın oynayabilicem sonunda =P şimdide tam çözümü lazım yanlız =) onuda kendim bulurum netten artık.[signature][hline]Simbul wannabe =)
Mesaj tarihi:
Bendede var, ilk pc'mi aldigimda oynadigim ilk oyundu. Cok cok zevk aldigim, hicbir zaman unutamayacagim bir oyun. Bu yuzden hala saklarim cd'sini.
  • Yeni Oluştur...