she-mage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 En severek oynadığım oyunlardan biri; Twinsen's Odyssey (Little Big Adventure 2) ancak cd sini bulamıyorum.Birkaç yere baktım fakat eski olduğu için satılmıyor.İnternetten indirme gibi bir şansım varmı? varsa nereden,nasıl? yada satın alabileceğim bir yer(istanbul). Şimdiden teşekkürler ;)[signature][hline]Simbul wannabe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 patiden aratsan? böyle oyunları bulabileceğin bi yeri anlatan thread açılmıştı bi ara ama yerin adını hatırlamıyorum[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Vay be zamanında az oynamadım o oyunu burada bir arkadaşda var ama sana gonderirmi bilemem bana bile zamanında zor vermişti geçenlerde konusu açıldıda hala varmış elinde bizde Van'dayız :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Benim açtığım şu foruma bakabilirsin yardımcı olabilir belki...Ben de bir sürü eski oyun arıyorum zaten paticiğe de açmıştım Grim Fandango, Curse of the Monkey Island, Sanitarium vs vs... Eski Oyunları Bulmak Ama level forumlarına üye olman lazım o ayrı bi olay...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim [Bu mesaj Cd- tarafından 06 Temmuz 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Allah kahretsin bende vardı cd'si şimdi bulamıyorum :hmm: Peki ilk lba'yı internetten bulabilirmiyiz???[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 mldonkey ile kesin bulursun.[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bizim fizban da kesin vardır, bi pm at belki yardımcı olur.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
she-mage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hepinize teşekkürler , bir arkadaşım bulmuş oyunu yarın oynayabilicem sonunda =P şimdide tam çözümü lazım yanlız =) onuda kendim bulurum netten artık.[signature][hline]Simbul wannabe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yapma be ben tam kaptım getiriyordum :) bonepart +1 :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 fizban biz seni walkthrough kullanmayan delikanlı bi gamer sanardık.. yanılıomuşuz :P[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bendede var, ilk pc'mi aldigimda oynadigim ilk oyundu. Cok cok zevk aldigim, hicbir zaman unutamayacagim bir oyun. Bu yuzden hala saklarim cd'sini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bu topic uzayıp gidecek gibi görünüyo :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bugün o oyunu kızılayda yüksel kırtasiyede gördüm gidip alabilirsin, tabi ankaradaysan...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar