Castigater Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bu akşam tatile çıkıyorum ve 1 ay boyunca tatilde olacam. bu ayın 19'unda aylık ücretimi yatırmam lazım fakat 5 a ağustos'ta geri döneceğim için parayı döndüğüm tarihte yaırmayı planlıyorum yani normalden 2 hafta daha geç. sorum şu parayı 2 hafta geç yatırmamdan dolayı karakterlerimin silinmesi gibi bir şey söz konusu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Hiç bir Oyunda Paranı yatırmadın diye Karakterini yada Acc. nu silmezler meraklanma deactive olur en fazla gelince açtırırsın.Çoğu oyun 2-3 sene gibi bir zaman Acc'larını tutuyorlar zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bende tateile gitmistim ayin 25inde odemem gerekirken bi sonraki ayin 7 sinde odedim ,yani 12-13 gun sonra odedim ,accountum sadece deactiavate oldu,parayi oder odemez acildi :)) sorun olmuyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 lineage'de karakterler sen silmediğin sürece silinmiyo, için rahat olsun.[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar