Freyzan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 çüküm benim kedimin adı ve sabah akşam hep uyuyo hiç yerinden kalkmıyo çok üzülüyorum ( bir mynet başlık ve konu sapkınlığı örneğidir..başlığı gerçek anlamda düşünecek olursanız ayakta kendileri) edit gibi : Tabiki amacı olan bi konu sizin bu başlıklar hakkındaki düşünceleriniz için açtım konuyu ama yeri hakkında hertürlü tartışırım cami duvarına şeyetmişte olabilenzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 balonunu patlatmadan uçururlar yörüngeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 "peder zickler" said: balonunu patlatmadan uçururlar yörüngeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 biraz yaratıcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kestir gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar