Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Tikkat. Çıplaklık içerir Madam1 Madam2 Madam3 Madam4 Soth1 Soth2 [signature][hline]Alma? Mater? [Bu mesaj Lixad tarafından 01 Temmuz 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 02 Temmuz 2004 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Madam3 e 1 e 10 veriyorum ;) Blackroz 1 de güzel ehe[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 4 e 1e100 veririm :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ehe benim kide 4 üncüymüş pardon :) Resim numarası 3 olarak geçtiğinden şeetmişim.. Madam 4,gel beni al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Madam 1 ve Soth 1'i görmüştüm. hepsi birbirinden güzel :) Madam 1'i orjinalinden daha dekolte yapmışsın gibi :) [Bu mesaj Ferrero tarafından 02 Temmuz 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 madem böle çizebiliosun niye grafik için eleman arıodun eskiden ehe kendin yap abi :D bence sen ya modelden çizmeye başla ya da hafızadan.resimden bakarak çizme hepsini beğendim.[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 arcane abi bi bilgisayar oyunuya texture veya başika bişi çizmek çok farklı yaf :) evet bende model üzerinde çalışmak istiyom aslında bu yaz her gün bolca vaktim var çizmek çok hoşuma gidiyor :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Çok güzeller gerçekten. Ama bir sorunu var hepsinin. Simetri. Yani kılıçtan tutta madamlardan birinin gözünün ecevit gözü diğerinin inek gözü gibi olmasına kadar yamuklar. Düzgün çiz biraz ya =).[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 kalemi tutarken elimi havada tutmaya çalışıyorum diğer yerleri boyamasın diye ayrontolarda(göz gibi) uğraşırken çok sorun oluyor bu[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 masada çalışma böle açılı yerlerde çalış o sorun ortadan kalkar[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 mantıklı :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bi svetşörtün bilek kısmını kes. parmaklarının başladığı yere kadar onu giy eline. böylece yaymazsın grafiti. alternatif olarak yağlı kağıt da kullanabilirsin elinin altına koymak için.. bu iş için eldivenler de var tabi...[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben hep pis çalışırdım, artık elimi yıkıyorum paso hehe.[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bu gün bütün gin photoshopla bunları nasıl daha güzel yaparım diye uğraştım en son hatları daha koyulaştırdım biraz hoş durdu ama mesela azcık biş renk oalyına fln girsem kitleniyorum çok beceriksizim galiba photoshopta fln[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hehehe yeteneksiiiiiiz. Hahaa. Yeteneksiiiiiiiz. Abi ben çizemiyorum bile yetenek deme bana.[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ehe, anladım. Solaksanız yazı yazarkende aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorsunuz.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 1 baya güzel..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Gerçekten çok güzel ama madam2 nin sırtını beğenmedim... biraz uğraşmalısın bence...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 madam2 -> Duygu Ulaş madam3 -> Burçin Bircan a benziyo[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abi meme çizmeyi beceremiyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 3 evet burçin galiba gasteden küçük bi resimden çizdim yanında intahar etti falan diyodu.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 2. si baya bi benziyo Duygu Ulaşa.. du bi daha bakam[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 2. si avon reklamlarından bi bayan arkadaşımız resmin orjinalinde aşşağısıda var ama terbiyem elvermedi(verdi aslındada çizmeidm hehe)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ahanda Madam 4 Un Photoshop editi [signature][hline]Alma? Mater? [Bu mesaj Lixad tarafından 08 Temmuz 2004 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Laaaan yorum yapsanıza gecenin bi vakti zaten kafam duman[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar