Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara Kalem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madam 1 ve Soth 1'i görmüştüm. hepsi birbirinden güzel :) Madam 1'i orjinalinden daha dekolte yapmışsın gibi :)

[Bu mesaj Ferrero tarafından 02 Temmuz 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
madem böle çizebiliosun niye grafik için eleman arıodun eskiden ehe kendin yap abi :D

bence sen ya modelden çizmeye başla ya da hafızadan.resimden bakarak çizme

hepsini beğendim.[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla
Mesaj tarihi:
arcane abi bi bilgisayar oyunuya texture veya başika bişi çizmek çok farklı yaf :)

evet bende model üzerinde çalışmak istiyom aslında bu yaz her gün bolca vaktim var çizmek çok hoşuma gidiyor :)[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
Çok güzeller gerçekten.
Ama bir sorunu var hepsinin.
Simetri.
Yani kılıçtan tutta madamlardan birinin gözünün ecevit gözü diğerinin inek gözü gibi olmasına kadar yamuklar.
Düzgün çiz biraz ya =).[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love.
Mesaj tarihi:
kalemi tutarken elimi havada tutmaya çalışıyorum diğer yerleri boyamasın diye ayrontolarda(göz gibi) uğraşırken çok sorun oluyor bu[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
bi svetşörtün bilek kısmını kes. parmaklarının başladığı yere kadar onu giy eline. böylece yaymazsın grafiti. alternatif olarak yağlı kağıt da kullanabilirsin elinin altına koymak için.. bu iş için eldivenler de var tabi...[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Mesaj tarihi:
bu gün bütün gin photoshopla bunları nasıl daha güzel yaparım diye uğraştım en son hatları daha koyulaştırdım biraz hoş durdu ama mesela azcık biş renk oalyına fln girsem kitleniyorum çok beceriksizim galiba photoshopta fln[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
Hehehe yeteneksiiiiiiz. Hahaa. Yeteneksiiiiiiiz.
Abi ben çizemiyorum bile yetenek deme bana.[signature][hline]Günün Kelamları - 2
kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif
Kız: Raziye Oğlan: Niyazi
Mesaj tarihi:
madam2 -> Duygu Ulaş
madam3 -> Burçin Bircan

a benziyo[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
2. si baya bi benziyo Duygu Ulaşa.. du bi daha bakam[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
2. si avon reklamlarından bi bayan arkadaşımız resmin orjinalinde aşşağısıda var ama terbiyem elvermedi(verdi aslındada çizmeidm hehe)[signature][hline]Alma?
Mater?
  • Yeni Oluştur...