Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evcil hayvan istiyom

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Evet, evcil hayvan istiyorum ama kuş balık fln deil.Öncelik sırasına göre köpek, kedi veya hamster istiyorum.Ama babam tam bir hayvan düşmanı.iyice inatlaştı, balık bile istemiyo.sokaktaki kedilere bile tahammülü yok.Yazlıktaki börtü böcekle bile kavga eden ilginç bi tip.

Şimdi, ne yapayım da ikna edeyim onu.Ailede herkes istiyo şu an o hariç.
Lütfen ciddi şeyler yazın, konu saptırıcı veya lüzumsuz boş şeyler yazıp doldurmayın sayfayı.
Sosyal ağlarda paylaş

gonzales alma çok ısırır.
hamster alabilirsin çok şekerler,izlemek bile rahatlatıyor.benım şuan 2 tane hamsterım var.bakımı da kolay temizleme derdi yok cart curt.

2.olarak, ben kedi sevmem o yüzden köpek almanı da tavsiye edebilirim eğer iyi bakabilirim düzenli dışarı çıkarabilirim diyorsan.yavru köpekler de çok tatlı oluyor ve hamsterdan daha çok bağ kurabilirsin,dokunarak -kucağına alarak falan sevebilirsin.hamsterları mıncıklayamıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamster alırsan çiftleştirme derim. Almayı düşünüyorum ama çiftleştirmem hayatta.

Ne o arkadaş aman kafese yaklaşma yavrularını yer, yavruları çıkart birbirini yer, babayı ayır anne babayı tokatlar, anneyi rahatsız etme aileyi yutar, yavruları aynı yerde uzun süre koyma ensest ilişki...

yok yani çekilir çile değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Git yavru bir köpek al sonra eve gelip sokakta buldum masalı uydur ya da arkadaşımın köpeğinin yavrusu falan dersin. Öncelikle bir süre bakacağına inandır onu bir ay sonra gelip alacak, bir aydan ne olur dersin sonra alışır zaten. Ama ters de tepebilir zira yavru hayvanların derdi bitmez o zaman iyice nefret etme olasılığı var, bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ehunekel said:

Git yavru bir köpek al sonra eve gelip sokakta buldum masalı uydur ya da arkadaşımın köpeğinin yavrusu falan dersin. Öncelikle bir süre bakacağına inandır onu bir ay sonra gelip alacak, bir aydan ne olur dersin sonra alışır zaten. Ama ters de tepebilir zira yavru hayvanların derdi bitmez o zaman iyice nefret etme olasılığı var, bilemedim.

tşkkürler, işte benim istediğim cvp türü buydu.
yaw bana kalsa leopar alırım, önemli olan babamı nasıl ikna edebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...