pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Evet, evcil hayvan istiyorum ama kuş balık fln deil.Öncelik sırasına göre köpek, kedi veya hamster istiyorum.Ama babam tam bir hayvan düşmanı.iyice inatlaştı, balık bile istemiyo.sokaktaki kedilere bile tahammülü yok.Yazlıktaki börtü böcekle bile kavga eden ilginç bi tip. Şimdi, ne yapayım da ikna edeyim onu.Ailede herkes istiyo şu an o hariç. Lütfen ciddi şeyler yazın, konu saptırıcı veya lüzumsuz boş şeyler yazıp doldurmayın sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 gonzales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesela ben olsam köpek konusunda ısrar ederdim. Al babanı sok bir petshopa yavru köpekleri göster vs. İlla ki sever babanda yavru neticede. Yavru bir golden mesela, çok hoşuna gider eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 gonzales alma çok ısırır. hamster alabilirsin çok şekerler,izlemek bile rahatlatıyor.benım şuan 2 tane hamsterım var.bakımı da kolay temizleme derdi yok cart curt. 2.olarak, ben kedi sevmem o yüzden köpek almanı da tavsiye edebilirim eğer iyi bakabilirim düzenli dışarı çıkarabilirim diyorsan.yavru köpekler de çok tatlı oluyor ve hamsterdan daha çok bağ kurabilirsin,dokunarak -kucağına alarak falan sevebilirsin.hamsterları mıncıklayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Hamster alırsan çiftleştirme derim. Almayı düşünüyorum ama çiftleştirmem hayatta. Ne o arkadaş aman kafese yaklaşma yavrularını yer, yavruları çıkart birbirini yer, babayı ayır anne babayı tokatlar, anneyi rahatsız etme aileyi yutar, yavruları aynı yerde uzun süre koyma ensest ilişki... yok yani çekilir çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Git yavru bir köpek al sonra eve gelip sokakta buldum masalı uydur ya da arkadaşımın köpeğinin yavrusu falan dersin. Öncelikle bir süre bakacağına inandır onu bir ay sonra gelip alacak, bir aydan ne olur dersin sonra alışır zaten. Ama ters de tepebilir zira yavru hayvanların derdi bitmez o zaman iyice nefret etme olasılığı var, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 KEDİ almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ehunekel said: Git yavru bir köpek al sonra eve gelip sokakta buldum masalı uydur ya da arkadaşımın köpeğinin yavrusu falan dersin. Öncelikle bir süre bakacağına inandır onu bir ay sonra gelip alacak, bir aydan ne olur dersin sonra alışır zaten. Ama ters de tepebilir zira yavru hayvanların derdi bitmez o zaman iyice nefret etme olasılığı var, bilemedim. tşkkürler, işte benim istediğim cvp türü buydu. yaw bana kalsa leopar alırım, önemli olan babamı nasıl ikna edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Farinal said: KEDİ almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar