Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 http://ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=11673&Itemid=4 İnternette bulamadım da var mı ses kaydını dinlemiş veya okumuş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Gerçekten böyle bişey varsa adamlar deli comboya almış olcak ya. Fatalitye doğru gidio bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Tayyip monarşiside bir gün biticek ama çok kötü şeyler olucağı kesin , du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 1-2 güne ses kaydı olarak da internete düşer. Tayyip gizli, karanlık bütün işlerinin hesabını 3-5 yıl içinde mutlaka verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Keşke o kadar çabuk ve kolay olsa, 60'tan sonra pek hesap veren olmadı 50 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Gittim aldım geldim Aydınlık, kısaymış yazdım hemen sdf said: Kadir Topbaş- Bir de o şey konusunda Aydın Doğan'a söyledim, sizi arayacak. Yanlış yaptınız dedim, bayağı rahatsızlık verdiniz dedim. Tayyip Erdoğan- Neyi? Topbaş- Aydın Doğan'a diyorum, rahatsızlık verdiniz, yanlış yaptınız dedim. Erdoğan- Ne zaman bir araya geldiniz? Bir araya mı geldiniz? Topbaş- Bugün program vardı. Orada karşılaştık. Erdoğan- Nerede? Topbaş- Dünya gazetesi şey Milliyet'te pardon, Milliyet'te bir ödül töreni vardı, bizi davet ettiler ödül vereceğiz falan diye. Orada söyledim kendisine. Bunlar hoş olmuyor dedim, rahatsızlık veriyor dedim. Bugüne kadar gördüğümüz hükümetler arasında farklı bir hükümet, bu çalışmalar ortada, Türkiye'nin geleceği için bir şans. Ben dedim yıllar önce hatırlıyorum, birlikte yemek yemiştik. Bu malum yerle ilgili, oradaki evlerin kaldırılması konusunda siz bir şey söylediniz. Sayın Başbakanım da o zaman başkanken, bana medya desteği verin, hemen çözeyim demişti dedim. Sayın Başbakan söylediklerinin hep arkasında duran, net insandır. Siz bunu biliyorsunuz. Ama burada böyle, bir ülke için şansın iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledim. Ve yanlış yaptınız dedim, sıkıntı verdi ve hoş olmadı dedim ülke adına. Ya ben bir arayayım o zaman, yanlış anlaşılma, bilmem ne filan dedi. İnce ince biraz dokundurdum yani. Erdoğan- Yani atı alan Üsküdar'ı geçmiş canım. Topbaş- Tabii yani, yaptıkları bundan sonra, tabii... Yoksa bilsinler, bizim de takip ettiğimizi görsünler. Erdoğan- Evet Topbaş- Bunun böyle boşa gitmediğini görsünler. Attıkları her adımın hiç olmazsa bundan sonrasına dikkat ederler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Aydınlık cok kaliteli bir dergi cidden. Sadece doğan grubu değil tüm medya kıskaç altında. Muhalif olanların (ulusal kanal, kanal biz, Kanal B, Avrasya TV vb.) sahiplerinin hepsi silivride yatıyor. Süper demokrasi. Bu akplilere birde demokrat gözüyle bakıp alkış tutan yalakalar varki onlara zaten denilecek bir şey yok. Ama elbet sonsuza dek iktidarda kalacak değiller. Tüm yaptıklarının hesaplarını muhakkak verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 herhangi bir şekilde tayyip yanlısı falan değilim yanlış anlaşılmasın da. şöyle bir durum var bu ses kayıtlarının alınıp yayınlanması bir bilişim suçudur. kanunda da yerini almış bir suç. tayyip neden gidip dava açmıyor çok garip :p herşeye açardı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Olayın büyümesini engellemek içindir büyük ihtimalle. Dava açarsa tekrar tekrar gündeme gelicek yani. Gerçi bu son konuşmayı aydınlık dışında yayınlayan bi yer bulamadım, diğer gazeteler de bi yayınlasa veya asıl bant kaydını gösterseler de gerçekliğinden emin olsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 basbakanliktan cevap geldi http://images1.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/2/2e/Stalin_nose.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Davaya falan gerek yok ki, zaten hergün bürolarını basıp birkaçını merkeze götürüp adamların anasını ağlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ulusal kanal çok kaka taraf cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuşmanın doğru yada yanlışlığına birşey diyemem ama çok eski tarihli gibi geldi. Sanki kapışmaya başlamadan hemen öncesinde geçmiş gibi. Eaglewingg said: Ama elbet sonsuza dek iktidarda kalacak değiller. Siz bu kafayla gittiğiniz sürece belki sonsuza kadar değil ama daha çok uzun süre iktidarda kalırlar. Buarada sg-1. Taraf ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Siz derken? Bu kafa derken? Madem biz yaramayız, "siz" cıkında o zaman meydana sizin "kafanız" indirsin bunları iktidardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Rock said: Buarada sg-1. Taraf ne alaka? sen kurmuşsun bile alakayı, böyle sazanladığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Yuh bu ne düşmanca tavır be :D Adam direk cepheyi aldı sazana bak falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Eaglewingg said: Siz derken? Bu kafa derken? Madem biz yaramayız, "siz" cıkında o zaman meydana sizin "kafanız" indirsin bunları iktidardan. Benim düşünce stilim bu ülkede hiç bir zaman çoğunluğa ulaşamaz. Genelde kendimize en yakın gördüğümüz parti yada kişiyi destekleriz. Bu nedenle sizin yarayıp yaramamanız beni fazla ilgilendirmiyor. Ben o cümleyi sizin geleceğiniz için kurmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ee tam anlamadım, RTE belediye başkanıyken aydın doğandan medya desteğine karşılık onun bir işini mi halledecekmiş ? Hilton arazisiyle falan mı alakalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 El-Barto said: Olayın büyümesini engellemek içindir büyük ihtimalle. Dava açarsa tekrar tekrar gündeme gelicek yani. Gerçi bu son konuşmayı aydınlık dışında yayınlayan bi yer bulamadım, diğer gazeteler de bi yayınlasa veya asıl bant kaydını gösterseler de gerçekliğinden emin olsak. Gerçekliğinden emin olabilirsin, ilk ses kaydının yayınlandığı ilk gün Aydınlık Dergisi ve Ulusal Kanal büroları Ergenekon tertipçileri tarafından basıldı. Ve de ses kayıtları hakkında bir yalanlama gelmedi Tayyip tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 şu tayyibi bi assalar valla ölene kadar gönüllü askerlik yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bu senin kaybın olur. Tayipten kurtulsan bile kısa süre içinde yerine yenisi gelir. Üstelik gelen yeni olduğundan insanlardaki yeni herzaman daha iyidir mantığı yüzünden daha fazla oy alarak iktidara gelmesi bile mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yok silah arkadaşlarıyla birlikte 2-3 milyon assınlar işte lo işleri ne dünyanın 3.büyük ordusu rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ASMAYALIM DA BESLEYELİM Mİ ?!?!?!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Asma filan nasıl olur bilmiyorumda bu adamlar eceliyle ölmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar