Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia Sans of Time


GE-TA

Öne çıkan mesajlar

Bu arada sabrına hayranım ehe ben %96 da bir yerde bir takım boruları geçtikten sonra aşağı doğru duvardan duvara atlıyarak inme yeri vardı beceremeyip sinirle silmiştim oyunu.

genelde müzikleri güzel ama son müziği dinlemek nasip olmadı =([signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

* In-game Music

To provide a soundtrack that would complement the gameplay and add to the dramatic tension within the game, Ubi Soft turned to accomplished musician Stuart Chatwood, a member of the mega-selling rock band Tea Party. Stuart brought his versatility, interest in Indian and Arab music (as well as rock) and his love of gaming to the project, and composed a rich, dark score that combines grinding rock beats with middle-eastern melodies and instrumentation. Chatwood captures both the complexity and beauty of middle-eastern music and the driving intensity of contemporary rock. Used in cinematics and fighting sequences, as well as for background music and to provide sound cues to the player, Chatwood's music is fluid, versatile and accomplished - just like the Prince himself.

+

* Commercial and Trailer Music

To extend and enhance the immersive, atmospheric experience of Prince of Persia: The Sands of Time, Ubi Soft has teamed with legendary musicians Jason Bentley and DJ Melo-D, who are creating an original song - inspired by the universe and gameplay - that will be used in commercials and trailers for the game.

Turntablist extraordinaire Melo-D was an original member of the seminal L.A.-based DJ crew the Beat Junkies that revived the art of using turntables as musical instruments during the '90s. Incorporating a wide variety of influences, from dub and funk to jazz, soul and world music, Melo-D invents original compositions that showcase his rhythmical creativity and striking imagination.

Bentley, who will be producing the track, has DJ'd with artists including David Bowie, Rage Against the Machine, and Underworld, and remixed artists such as Paul Oakenfold, Fischerspooner, and Gus Gus. He supervised the music and produced the multi-platinum soundtrack for The Matrix (he received a GRAMMY nomination for his work, and is on board for all three films). For ten years, he has hosted the groundbreaking Metropolis show on KCRW, and he DJ's regularly at L.A. hotspots including Ivar.[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe predator o son parçayı dinlemek için oyunu bitirmen gerekmiyor, credits'i seçtiğin zaman da çalıyor. ;) Mükemmel bir sonu yok ama yine de görülesi bir son. En azından %96'ya gelmiş biri olarak.

Volfied eline sağlık, aramışsın zahmet etmişsin. Bende Stuard Chatwood'u yakaladım hatta the tea party grubu falan, Kanadalı müzisyen vs vs ve seninde bulduğun yerde dediği gibi parçayı DJ Melo-D bişiler şeetmiş lakin öyle bir şeetmiş ki parça rezil olmuş. Arada hafif giren melodi dışında yakından uzaktan alakası yok parçanın. Dum tıs dum tıs gidiyor.

Demin ulan ben salak mıyım, fullduplex ses kartım var oyunda çalıp kaydedeyim dedim salak windows'un recorderi 60sn recorddan sonra duruyor. Şimdi bir recorder indirmek lazım. Pff[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Ben Kazaa'da aratıyorum. II V gibi parçalar var onalrı indir. Oyunun müzikleri. II oldukça güzel mesela. Ayrıca diğer parçalarda var ama gece pek bulunmuyor baya uğraşısun benim gibi[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.teapartydreams.com/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query=
şu adrese girip çekebilecek birileri varsa adres burada :) ama 64 mb cik. sanırım Fll Soundtrack vermeyi uygun gördüler :) Eveeet. Biraz daha arayıp düzgünce parçaları indirebileceğimiz bir yer daha buldum. http://brain.com.pk/farhan/PoP/Music/ huzur içinde dinleyin :) Bu arada gecenin bu saatinde ne işim var benim yaaa. Sabah oluyor resmen. Yatmazsam babamdan yiyecem bir ton lafı. Şu şarkılar bir insinde. hadi iyi sabahlar okuyacak kadar oturan zombiler

[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..

[Bu mesaj Solufain tarafından 07 Temmuz 2004 04:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stuart Chatwood - Credits Song
Kazaa'dan indirmiştim ama tek bir adamda vardı.
Aylarca sürmüştü tabii ki.
Edit: Ayrıca oyunun sonu müthişti bence.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.


[Bu mesaj Eraq tarafından 07 Temmuz 2004 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne oluyor sonunda söylermisniz yaa. Ben kızın bıçakla silahı çaldığından sonraki bölümü oynayamadım bir türlü. Hani korunan bir kılıç vardı onu almadım daha. en sonunu söyleyin abna daha bir ay oynayamam en az :( Bu arada verdiğim adreste bütün şarkılar var. Mutlaka indirmeli. Credits müziği herhalde Time Only Knows. Kadının sesi süper.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adres verdim ya. Dur linke çevirim millet görmüyor herhalde. Cık cık cık. Daha dikkatli bakın mesajlara Aha müziklerin hepsi burada afiyetle dinleyin
[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..


[Bu mesaj Solufain tarafından 08 Temmuz 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...